Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Tilaa toiminnallinen Aistiseikkailu- tai Aarresankarit - ryhmä toimivaksi -koulutus työpaikallenneAistiseikkailu-koulutus voidaan järjestää esimerkiksi kolmen tunnin harjoituspainotteisena koulutuksena tai räätälöidä teille tarpeidenne mukaan koko päivän koulutus. Halutessanne koulutuksen yhteydessä voidaan toteuttaa demohetki päiväkodilla, jolloin näette käytännössä miten harjoitukset toimivat lasten kanssa ja saatte ideoita, miten lähteä liikkeelle.

Lisäksi saatavilla on myös 3 h Aarresankarit — ryhmä toimivaksi -koulutus, josta saatte runsaasti ideoita lasten ryhmätaitojen kehittämiseksi!

Toiminnallisten koulutusten maksimiosallistujamääräsuositus on 40 henkilöä. Sanna voi myös pitää isommalle väkimäärälle 1-2 h luentotyyppisen koulutuksen, johon saadaan mukaan toiminnallisia osuuksia.

Katso tästä esimerkit, mitä koulutuksenne voi pitää sisällään:


Iloinen Aistiseikkailu -koulutus

Vietä hauska ja elämyksellinen kolme tuntia moniaistillisen kasvatuksen parissa ja koe, miten moninaisilla tavoilla tarinoita pystyy hyödyntämään. Käytännön harjoitteissa käydään tarinoita läpi käytännön esimerkein lattiakuvituksena ja liikuntatarinana sekä kehosoitinsatuna, joissa myös musiikki on vahvasti läsnä. Lähdemme mm. sirkuksen matkaan, maalaamme eri ruumiinosilla ja seikkailemme taikametsässä, jossa voit nähdä Sami Sitruunaperhosen liihottelemassa tai pöllön lentämässä!

Koulutuksen ideat ja harjoitukset perustuvat Aistiseikkailu -kirjan ja -korttien harjoituksiin.

Lue lisää >>Aistiseikkailu maailman ympäri -koulutus

Lähde hauskalle ja värikkäälle matkalle maailman ääriin ja anna mielikuvituksellesi siivet! Matkaamme aavikolle, jossa kuulemme Kaapo Kamelin tarinan. Rolle Robottia lähdemme moikkaamaan Japaniin ja rakennamme tehdas-kaanonin.

Koulutuksessa käydään läpi lattiakuvitusta, ääni-liike-parin yhdistämistä sekä luovaa liikettä. Ideoimme myös, miten lasten kanssa pystyy tekemään loruja ja rytmityksiä ja tätä kautta ihan itse omaa musiikkia. Ideat toimivat myös pohjana eri kulttuureista tulevien ihmisten kohtaamiselle. Vinkit sopivat myös erityisen hyvin maahanmuuttajataustaisten lasten opetukseen.

Koulutuksen ideat ja harjoitukset perustuvat Aistiseikkailu 2- ja 3 -kirjojen ja -korttien harjoituksiin.

Lue lisää >>
Aarresankarit — ryhmä toimivaksi -koulutus


Vasu painottaa sitä, että lapsen oppiminen tapahtuu yhteisössä ja vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Lapsen kyky toimia osana ryhmäänsä vaikuttaa siihen, miten paljon hänellä on irrottaa potentiaaliaan muuhun oppimiseen. Siksi on tärkeää, että ryhmän toimintaan ja yksittäisen lapsen siinä pärjäämiseen kiinnitetään huomiota.

Aarresankarit — ryhmä toimivaksi -koulutuksessa paneudutaan yhdessä toimimisen taitoihin Aistiseikkailu-menetelmän keinoin. Luvassa on innostavia ja oivaltavia harjoituksia niin yksilö-, pari kuin ryhmätyöskentelynä.

Koulutus pohjautuu Aarresankarit ja avaruusseikkailu— Harjoitellaan yhdessä toimimista -kirjaan.

Lue lisää >>Kouluttaja:

Sanna Leena Saarinen on pidetty kouluttaja, joka on työskennellyt mm. lastentarhanopettajana päivähoitoyksikössä, jossa käytetään moniaistillista työotetta sekä toiminut varhaisiän musiikkikasvattajana. Hän ohjaa myös lasten tanssi- ja rytmiryhmiä.

"Aivan loistava tyyppi!! Hän osasi ihanasti innostaa meitä kaikkia osallistumaan. Ja samalla tavalla tehden olen saanut myös lapset innostumaan. Ja materiaali on todella mukavan kattava, se antaa mahdollisuuden myös jatkojalostukseen ja tarinoiden eteenpäin viemiseen!!"

"Kouluttaja oli innostava ja asiansa takana oleva alan ammattilainen."

"Aivan loistava kouluttaja. Huumorintajuinen ja rento ja koko ajan mentiin sujuvasti eteenpäin vaikka naurettiinkin paljon."

Ota yhteyttä!


Kerro minulle osallistujamäärä, toivottu ajankohta ja paikkakunta, jolle suunnittelet koulutusta — teen sinulle tarjouksen:

Mari Puttonen
koulutuskoordinaattori
mari.puttonen(at)varhaiskasvatuksentietopalvelu.fi


Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.