Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Ammattikirjalöytöjä ONNISTUJAN ALEVIIKOILTA

Varhaiskasvatuksen Tietopalvelun suosituimmat TOP 10


PÄIVITETTY 27.7.2022

1. Varhaiskasvatuksen opettajan kalenteri 2022-2023

Kirja sisältää selkeän kalenteriosion heinäkuusta seuraavan vuoden elokuuhun, monipuolisia suunnittelusivuja sekä ajankohtaisia artikkeleja. Kalenteri on suunniteltu vahvistamaan varhaiskasvatuksen opettajan työn suunnittelua ja toteutusta sekä oman toiminnan arviointia ja kehittämistä. Sitä on helppo hyödyntää läpi vuoden. Kalenteri on toteutettu yhteistyössä Varhaiskasvatuksen Opettajien Liiton kanssa.


Tilaa tästä

2. Lastenhoitajan kalenteri 2022-2023

Tämä kalenteri auttaa sinua suunnittelemaan ja kehittämään työtäsi. Teos sisältää viikkokalenterin heinäkuusta seuraavan vuoden elokuuhun, vuosisuunnitelmasivuja sekä ajankohtaisia artikkeleja. Artikkeleissa käsitellään muun muassa työntekijän tunnetaitoja ja annetaan vinkkejä toimintaan alle 3-vuotiaiden kanssa. Kalenteri on toteutettu yhteistyössä Suomen Lastenhoitoalan Liitto ry:n kanssa.

Tilaa tästä


3. Pienet tuetut askeleet

Varhaiskasvatuksen tukiuudistuksen tavoitteena on tarjota ammattilaisille selkeät toimintamallit, joiden avulla jokainen lapsi saa tarvitsemansa tuen. Tässä teoksessa tarkastellaan tutkimusperustaisesti ja käytännönläheisesti tuen uudistuvia käytäntöjä. Kirjoittajat paneutuvat niin säädösperustaan, tuen suunnittelun ja päätöksenteon prosesseihin kuin tuen konkreettiseen toteuttamiseen lapsen arjessa. Ilmestyy 31.8.


Tilaa tästä

4. Tunteita päästä varpaisiin

Heli Mäkelä ja Tiia Trogen kertovat kirjassaan, miten lapsi ja aikuinen voivat yhdessä opetella tunnistamaan ja purkamaan kehossa tuntuvia tunteita. Kehon ja mielen yhteyden vahvistuessa on helpompi sallia itselleen myös haastavat tunteet niitä tukahduttamatta. Kun tunteet pystyy elämään läpi, ne kuohuvat harvemmin yli. Kirja tarjoaa runsaasti keinoja tunteiden keholliseen kohtaamiseen ja käsittelemiseen sekä turvan tunteen vahvistamiseen.

Tilaa tästä


5. Varhaiskasvatuksen tiimikirja

Työkirja on opettajan ja tiimin yhteinen suunnittelun ja arvioinnin työväline. Kirja noudattaa varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden painotuksia, joita ovat lapsen hyvinvointi, osallisuus, kiinnostuksen kohteiden ja tuen tarpeiden huomioiminen sekä laaja-alaisen osaamisen tavoitteista johdetut oppimisen alueet. Kirjaan on koottu suunnittelupohjat tiimityön, pedagogiikan sekä oppimisen alueiden mukaisen toiminnan suunnittelulle ja arvioinnille. Kirjan tärkein tavoite on ohjata tiimejä suunnittelemaan ja kirjaamaan tavoitteita selkeästi ja ymmärrettävästi. Näin varhaiskasvatuksen arvot ja tavoitteet konkretisoituvat laadukkaaksi pedagogiseksi toiminnaksi.

Tilaa tästä

6. Huomaa hyvä! Vahvuuskalenteri 2022-2023

Tervetuloa huomaamaan hyvää vuoden jokaisena päivänä! Huomaa hyvä! -kalenteri innostaa luonteenvahvuuksien harjoitteluun ja positiiviseen palautteenantoon. Se auttaa työn suunnittelussa ja dokumentoinnissa. Kalenterin rakenne kuljettaa vahvuuksien viitoittamalla tiellä.

Tilaa tästä


7. Huomaa hyvä! Vahvuusvariksen tarinakirja

Kirja sisältää 26 tarinaa, joista jokainen kytkeytyy vähintään yhteen luonteenvahvuuteen ja tunnetilaan. Kunkin tarinan lopussa on tehtäviä, joiden avulla voi syventää lukukokemusta keskustelemalla tarinasta lasten kanssa sekä vahvistaa lasten vahvuus- ja tunnetaitoja. Tarinat sisältävät myös tehtäviä kielelliseen kehitykseen sekä taito- ja taideaineisiin, jolloin tarinat toimivat alustuksina monenlaiselle mukavalle toiminnalle.

Tilaa tästä

8. Musiikkimatkan Soiva Vuosi

Soiva Vuosi pohjautuu vuosien varrella varhaiskasvatuksen ja alkuopetuksen ammattilaisilta saamiin teematoiveisiin. Kirjassa on lasten kanssa nousevien teemojen ja juhlapäivien mukaisia vinkkejä aina Aleksis Kiven päivästä vappuun. Lisäksi mukana on runsaasti tietoa ja tekemistä varhaiskasvatuksen kannalta tärkeimmistä teema -ja merkkipäivistä; Suomen luonnonpäivä, Sibeliuksen päivä, lastenoikeuksienpäivä, kansainvälinen nallepäivä muutamia mainitakseni. Löydät kirjasta laululeikkejä, soittoja, loru- ja musiikkileikkejä, tansseja, rytmiikkaa, kehosoittoja, loruja, soitinrunoja -ja satuja.

Tilaa tästä


9. Untuvikot

Kirja tukee alle 3-vuotiaiden lasten kanssa työskenteleviä varhaiskasvatuksen ammattilaisia tärkeässä tehtävässään. Se täydentää käytännönläheisten esimerkkien avulla varhaiskasvatuksen ammattilaisten jo olemassa olevaa tietoa sekä herättelee tarkastelemaan pedagogisia ratkaisuja uusista näkökulmista.

Tilaa tästä

10. Pedagoginen tuki varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa

Teoksessa tarkastellaan laadukkaan pedagogisen tukemisen periaatteita, pedagogisten suunnitelmien laadintaa ja suunnitelmien viemistä arjen työkaluksi. Kirjassa käydään läpi tarkkaavuuden, toiminnanohjauksen, tunnetaitojen ja hahmottamisen vaikeuksia. Lisäksi pureudutaan lukemisen ja kirjoittamisen sekä matemaattisten taitojen valmiuksiin.

Tilaa tästä

TILAA SUOSITUIMPIA ALLA:

JÄRJESTÄ: UUSIMMATNIMIHINTA

TARJOUS 25,90 €
JÄSENTARJOUS 23,90 €
Hinta voimassa 28.8.2022 asti Normaalihinta 35,00 € Normaali jäsenhinta 30,00 €
TARJOUS 27,90 €
JÄSENTARJOUS 25,90 €
Hinta voimassa 28.8.2022 asti Normaalihinta 35,00 € Normaali jäsenhinta 30,00 €
TARJOUS 27,90 €
JÄSENTARJOUS 25,90 €
Hinta voimassa 28.8.2022 asti Normaalihinta 35,00 € Normaali jäsenhinta 30,00 €
TARJOUS 25,90 €
JÄSENTARJOUS 19,90 €
Hinta voimassa 28.8.2022 asti Normaalihinta 29,00 € Normaali jäsenhinta 25,00 €

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.