Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 25,90 €
JÄSENELLE 23,30 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2022
  • Tilausnumero 100088582

Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa

Voimaannuttavat Satuhierontakortit

Iloa, rentoutumista ja luonnon voimaa ihanista ja Satuhierontakorteista!

”Tein Satuhierontakortien Sade- ja Puro- satuhieronnat kuusivuotiaalle tytölle. Satuhierontojen jälkeen hän kääntyi leveästi hymyillen. Leveä hymy kertoi kaiken, sanoja ei tarvittu. Selvästi hänellä oli ihana, onnellinen olo.”
— Varhaiskasvattaja, Tampere —

Satuhierontakortit tuovat iloa, inspiraatiota ja hyvinvointia arkeen. Voit käyttää kortteja yhden lapsen tai koko lapsiryhmän kanssa. Kattava opasvihko sisältää monipuolisesti vinkkejä korttien käyttöön. Käyttöä kestävät kortit ovat laminoituja ja pakattu kauniiseen folderiin.

”Ihastuttavat, monipuoliset kortit! Runojen luontoelementit tuovat vakautta ja turvaa, rauhoittavat, rentouttavat ja virkistävät. Upeat kuvat puolestaan innostavat keksimään omia tarinoita ja runoja. Satuhierontakortit olivat helppokäyttöiset. Voi tehdä vain yhden satuhieronnan tai useamman peräkkäin. Keho ja ajatukset pääsevät lepäämään arjen melskeestä.”

— Jonna Ihanainen, kahden lapsen äiti, sanataideohjaaja, Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa tuotteen koetestaaja —

Satuhierontakorttisarja sisältää kahdeksan (8kpl) isoa laminoitua korttia, joiden toisella puolella on Sanna Tuovisen runonmuotoon kirjoittama Satuhieronta ohjeineen ja toisella puolella kuvataiteilija Nora Surojeginin tekemä upea kuvitus.

Opasvihko sisältää helposti lähestyttävää tietoa satuhieronnasta sekä monipuolisesti vinkkejä (mm. viisi erilaista tapaa hyödyntää kortteja) korttien käyttöön. Valmiiden Satuhierontojen lisäksi voit hyödyntää kortteja luovuuden tukemiseen sekä vuorovaikutusleikkeihin niin kodeissa, mummoloissa kuin myös ammattikäytössä.

”Illat ovat olleet tuskaa yliaktiivisen käytöksen takia. Satuhierontakortit rauhoittivat tilanteen ja nykyään illat eivät ahdista enää.”
— Helpottunut äiti —

Korttien Satuhieronnat ovat saaneet aiheensa neljästä elementistä:

Ilma-aiheiset Satuhierontakortit: LOKKI -Satuhieronta kohottaaa, virkistää ja tuo esiin ilma-elementtiin liittyvää leikkisyyttä. Kauniista TUULI -Satuhieronnasta löytyy opasvihkossa variaatio, jota voi hyödyntää ihanana vuorovaikutusleikkinä myös pienten kanssa.

Vesi-aiheiset Satuhierontakortit: PURO -Satuhieronnan kosketuskuvitus kulkee koko kehon alueella. Lapsilähtöiselle suhtautumiselle veteen on annettu tilaa tässä runossa. SADE -Satuhieronta kertoo veden kiertomatkan ja sopii muun muassa ihanasti hetkiin, joissa lapset tekevät Satuhieronnat toisilleen.

Maa-aiheiset Satuhierontakortit: SIILI -Satuhieronta rohkaisee tutkimaan ja seikkailemaan, ja välittää myös sen, että huolenpitoa, hoivaa ja lepoa on sitä tarvitsevalle. JUURET -Satuhieronnassa huomoidaan selän lisäksi erityisesti myös jalat.

Tuli -aiheiset Satuhierontakortit: NUOTIO -Satuhieronta kuljettaa turvallisesti ihailemaan liekkien tanssia. Samalla se viestii arvokasta kulttuuriperintöä. AURINKO -Satuhieronta on runo uuteen aamuun heräämisestä sekä auringon hoitavasta ja elämää vaalivasta voimasta.

  • 2022
  • Tilausnumero 100088582

Arvostelut kirjasta Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa

Lempeää rauhoittumista

Korttien tekstit ja kosketusohjeet johdattavat rauhalliseen olotilaan. Sopii hyvin rauhoittumistilanteisiin, niin päivän aikana kuin yöunen tuloa odotellessa.

- Eija

Korteissa ihana kuvitus. Kun lapset saavat itse päättää, mikä satuhieronta tehdään, tulee aina valinnan vaikeus, kun kaikki ovat niin kivoja! Hieronnat on helppo tehdä, oppii nopeasti lähes ulkoa!

- Katja

Nämä kortit on niin ihanat! Huipputuote.

- Laura

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.