Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Tuhat ja yksi tarinaa -peli ja Sari Salon vinkkivihko opettajille
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 35,00 €
JÄSENELLE 29,80 €
Ostoskorissa 0 kpl

Tuhat ja yksi tarinaa -peli ja Sari Salon vinkkivihko opettajille

Tuhat ja yksi tarinaa -peli

Tässä pelissä ei ole voittajia, vaan sitä kuljettaa eteenpäin mielikuvituksen voima!Materiaalien avulla voidaan luoda tuhansia tarinoita mistä tahansa aiheesta. Tarinan voi kirjoittaa, näytellä tai kertoa, tai se voi olla maalaus, jota jokainen jatkaa vuorollaan. Ei ole olemassa rajattua aikaa, ei oikeita tai vääriä vastauksia eikä etenkään huonoja tarinoita.

Pelien tarkoituksena on saada mielikuvitus laukkaamaan ja luovuus heräämään. Pelit edistävät myös yhteistyötaitoja, toisten ymmärtämistä sekä kuuntelu- ja kerrontataitoja.

Pelimateriaali sisältää kaksi pelilautaa, kuvakortteja, pelimerkit ja ohjevihkon. Ohjevihkossa on vinkkejä, kuinka materiaaleja voi käyttää. Uusia ideoita materiaalien käyttöön voi keksiä rajattomasti itse ja lasten kanssa!

Alkuperäisteos: Le mille e una storia — Giochi per immaginare e raccontare


Sari Salon kirjoittama Tuhat ja yksi tarinaa -pelin vinkkivihko opettajille

Opettajien vinkkivihko antaa lisäideoita Tuhat ja yksi tarinaa -pelin hyödyntämiseen oppilaiden kanssa. Vihkossa on 20 vinkkiä äidinkielen, vieraiden kielten ja matematiikan opiskeluun pelin avulla. Ideat on luonut palkittu luokanopettaja Sari Salo, joka on tunnettu huippusuosituista Digihiki- ja Peppu irti penkistä -kirjoistaan. Salo on jo vuosia auttanut opettajia sosiaalisessa mediassa jakamalla kekseliäitä vinkkejään innostavampaan oppimiseen. Lisäksi hän on suosittu toiminnallisten menetelmien kouluttaja.

Tuhat ja yksi tarinaa on mieletön oppimisen motivaattori, joka soveltuu joustavasti erilaisille ryhmille sekä oppijoille ja mikä innostaa lasten lisäksi myös opettajan ideoimaan sille uusia käyttötarkoituksia toisensa perään. Peliin sisältyy erilaisia pelialustoja, mystinen 60 korttia sisältävä upeasti kuvitettu korttipakka sekä numeromerkit 1-90. Lisäksi pelin mukana tulee jo valmiiksi useita erilaisia ideoita pelin käyttömahdollisuuksista.
Niina Fernström

Arvostelut kirjasta Tuhat ja yksi tarinaa -peli ja Sari Salon vinkkivihko opettajille

Monipuolinen ja mukava työkalu tarinan kerronnan keinoin opettaa esim. tunnetaitoja. Hyvä vinkkivihkonen!

- Kuraattori

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.