Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
SmartGames Aivohiiri
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 16,90 €
JÄSENELLE 15,20 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2022
  • peli
  • Tilausnumero 100090871

SmartGames Aivohiiri

Hiirulaisten kuurupiilo! Järjestä juustoviipaleet pelilaudalle niin, että hiiret kurkistavat juuston reikien läpi.

SmartGames Brain Cheeser (Aivohiiri) -logiikkapelissä tavoitteena on rakentaa juustosta kokonainen niin, että hiiret kurkistavat juuston pyöreistä rei'istä. Juustoviipaleiden puolikkaat reiät jäävät tehtävässä juuston reunoille. Keskellä juustoa reiät ovat aina pyöreitä. Reiässä saattaa kurkistella hiiri - tai sitten ei! Oletko valmiina haasteen ratkaisemiseen? Pelissä on 48 vähitellen vaikeutuvaa haastetta, joten mielenkiintoista tekemistä riittää pitkäksi aikaa.Hauskat ja opettavaiset SmartGames-logiikkapelit

Muiden mainioiden SmartGames-logiikkapelien lailla Aivohiiri-pelin pelaaminen kehittää monia kognitiivisia taitoja. Peli vahvistaa keskittymiskykyä ja ongelmanratkaisu- sekä suunnittelutaitoja. Looginen ajattelu ja näönvarainen hahmottaminen saavat myös tässä pelissä hyvää harjoitusta.

SmartGames Aivohiiri on hauska ja haastava magneettinen peli, jota voi pelata missä ja milloin vain! Palat ovat magneettisia, joten ne pysyvät helposti kiinni pelilaudassa ja tallella. Pienen kokonsa ja magneettisten palojen ansiosta SmartGames Aivohiiri on erinomainen peli mukaan myös matkalle!

Ikäsuositus: yli 6-vuotiaille.
48 haastetta helposta hyvin vaikeaan.
Sisältö: kirjanmuotoinen pelilauta, jossa haastevihko ratkaisuineen ja peliohjeet, kahdeksan magneettista juustopalaa ja kuusi hiiripalaa.

Suositut magneettiset SmartGames-matkapelit

Mainiot SmartGames matkapelit ovat asiakkaiden suosikkeja vuodesta toiseen! Pelit ovat näppärän kokoisia ja sopivat pieneenkin tilaan. Osat ovat magneettisia, joten pelaamisen aikana ne pysyvät kiinni pelilaudassa. Ja koko pelin voi sulkea nepparilla kuin kirjan. Peliohjeet, haasteet, vastaukset ja pelinappulat — kaikki kätevässä ja kompaktissa paketissa!

SmartGames-logiikkapelisarjan magneettisista matkapeleistä on jokaisen helppo löytää oma suosikkinsa. Pelien hauskat aiheet innostavat pelaamaan ja etsimään oikeita ratkaisuja haasteisiin. Jokainen magneettinen matkapeli sisältää 48 haastetta neljässä eri vaikeustasossa. Peleissä riittää siis mukavaa aivojumppaa pitemmänkin lomamatkan ajaksi! Eritasoisten haasteiden ansiosta sama peli sopii sekä lasten että aikuisten ratkottavaksi!

  • 2022
  • peli
  • Tilausnumero 100090871

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.