Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Satuhieronta-joulukortit 6 kpl
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 12,90 €
JÄSENELLE 11,60 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2023
  • kortit
  • Tilausnumero 100090059

Satuhieronta-joulukortit 6 kpl

Satuhieronta joulupostikortit tuovat joulun tunnelmaa omaan kotiisi, lähellä ja kauempana asuville rakkaillesi, tai vaikka työhösi lasten parissa — Kerro jouluntoivotus myös kosketuksella.Hellä kosketus yhdistettynä jouluiseen runoon luo rauhoittavia yhdessäolon hetkiä, joista nauttivat niin lapset kuin aikuiset. Satuhieronta on helppo ja ihana keino luoda yhteyden tunnetta, aitoja läsnäolon hetkiä ja kaunista joulun tunnelmaa.

Satuhieronta joulukortit voivat mahdollistaa monia ihania ja rentouttavia hetkiä sinulle, perheellesi tai vaikka työyhteisöllesi. Anna tunnelmallisia joulukortteja ystävillesi, rakkaillesi ja läheisillesi lähellä ja kaukana. Joulukorttien myötä annat turvallista ja arvostaavaa kosketusta sekä lempeitä sanoja. Ehkäpä juuri ne ovatkin lahjoista parhaimpia!Lisätietoja Satuhieronta joulupostikorteista:

• Yksi paketti sisältää 6 erilaista joulupostikorttia (A5 kokoa) kuvataiteilija Nora Surojeginin kuvituksilla ja Satuhierontamenetelmän kehittäjän Sanna Tuovisen joulurunoilla.
• Korttien kuvat ovat aikaisemmin ilmestyneistä Satuhieronnan joulukirjoista (Metsän joulu, Pikkupupun ensimmäinen talvi ja Havu-hiiri ja joulun värit).
• Joulusatuhierontarunot pitävät sisällään arvokkaista viestejä, joita ovat muun muassa: "Olet arvokas ja ainutlaatuinen, toivon kaikkea hyvää ja ihanaa jouluusi, olet minulle tärkeä, joulu on valon juhlaa."
• Joulukortit sisältävät opastuksen satuhierontarunojen tekemiseen kosketuksella.
• Jokaisen kortin tekstipuolelta löytyy uniikki, jouluinen ja tunnelmallinen satuhieronta ohjeineen. Jokainen satuhieronta on ainutlaatuinen ja omanlainen, mukaillen joulukortin kuvan tunnelmia ja teemoja. Painetuissa korteissa on kuvapuoli laminoitu ja reunat pyöristetty. Kortit on nivottu kauniin jouluisella vyötteellä (6krt/pkt).

Näissä hetkissä, joissa yhdistyy sanat ja kosketus, herää itsessä jotain mitä on vaikea selittää: Turvallisuuden tunnetta ja rakkautta. Arjessa ei aina toteudu se että pysähdytään toisen äärelle. Satuhieronnan joulupostikortit mahdollistaa juuri näitä hetkiä, mikä tuntuu todella ihanalle!
- Saija Oittinen, äiti, YTM sosiaalipsykologi -

Ystävän minulle tekemä joulukortin satuhieronta kiireisen päivän jälkeen yllätti suurelta vaikutukseltaan. Hetken pysähtyminen, korttien kauniit sanat ja pehmeä kosketus saivat minut täysin rentoutuneeksi. Pienellä satuhieronta hetkellä oli suuri vaikutus! Pienen lapsen äitinä olen tottunut olemaan itse hoivaa ja hellyyttä antava, mutta nyt myös minä sain kokemuksen hoivatuksi tulemisesta.
- Äiti 39 v-

Lämmin kosketus ja arvostavat sanat luovat joulun ihmeitä! ❤️

  • 2023
  • kortit
  • Tilausnumero 100090059

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.