Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Numerokortit
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 25,00 €
JÄSENELLE 22,50 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2022
  • kortit
  • Tilausnumero 100084670

Numerokortit

Lasketaan ja opitaan tunnistamaan numerot yhdestä kymmeneen!

Opeta ja harjoittele tämän monipuolisen numerokorttisarjan avulla lukusanan, lukumäärän ja numeron vastaavuutta. Kiinnostavat, värikkäät ja kauniit kuvat takaavat innostavan oppihetken! Korttien avulla voi opettaa myös muotoja ja värejä sekä spontaania lukumäärän tunnistamista ja laskemista.

Korttisarja sisältää yhteensä 24 kaksipuoleista numerokorttia (Alku-fontti) sekä sata- ja numerotaulun:

- Numerokortit 0-10 muodoilla. Korttien etupuolella on numero ja muotosymboli. Taustapuolella on pelkkä numero. Korteissa on vihreä reunakehys.
- Piirroskuvat 0-10. Kunkin kortin etupuolella on piirroskuva, jossa on muotosymboleja. Kuvan takana on numero piirtosuunnilla sekä lukujono. Korteissa on keltainen reunakehys.
- Satataulu- ja numerotaulukortti (1-10)

Numerokortteja ja Pedapuun liikuntalorukortteja yhdistämällä voit järjestää monipuolisia opetuskokonaisuuksia toiminnalliseen oppimiseen. Näiden kahden korttisarjan avulla voit järjestää helposti toiminnallista matematiikkaa!

Numerokorteissa esiintyvien lukumäärien tunnistamisen on mahdollista myös muotojen avulla niille, joiden on vaikea erottaa värejä toisistaan.

Innostavia oppihetkiä jokaiselle!

Pakkaus sisältää 24 kuvakorttia (koko A5). Korttien kulmat on pyöristetty. Korttien aiheet: Yksi punainen ympyrä, kaksi vaaleanpunaista sydäntä, kolme vihreää kolmiota (tasasivuinen), neljä sinistä neliötä, viisi harmaata viisikulmiota, kuusi oranssia suorakulmaista kolmiota, seitsemän violettia ellipsiä, kahdeksan turkoosia kahdeksankulmiota, yhdeksän ruskeaa suorakulmiota, kymmenen keltaista tähteä. Perusopetuksen virallinen Alku-fontti.

Tuotteen suunnittelu: Auli Ikonen ja Laura Huhtiniemi
Kuvitus: Laura Huhtiniemi

  • 2022
  • kortit
  • Tilausnumero 100084670

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.