Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Lasten voimalausekortit
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 23,90 €
JÄSENELLE 21,50 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2023
  • kortit
  • Tilausnumero 100091692

Lasten voimalausekortit

Innostuksen ja voiman lähteeksi — Lasten voimalausekortit

Lisää positiivisuutta arkeen helposti

Lasten voimalausekortit eivät ole vain oppimisvälineitä; ne ovat päivittäisiä muistutuksia siitä, että jokainen lapsi on arvokas, kykeneväinen ja ansaitsee tulla kuulluksi ja nähdyksi. Ota siis kortit osaksi arkea ja katsokaa, kuinka ne auttavat kehittämään pienin askelin lapsen maailmankuvaa ja itsetuntoa.

Yksi kortti päivässä

Korttien käyttö on yksinkertaista: valitse kortti, lue lause ääneen ja keskustele sen merkityksestä lapsen tai nuoren kanssa. Tämä yksinkertainen toiminta voi tehdä suuren eron lapsen päivässä. Se antaa eväitä omien vahvuuksien tunnistamiseen ja itsetunnon kehittämiseen.
Kasvata lapsesi itsevarmuutta ja positiivista ajattelua leikkisällä ja sydämellisellä tavalla Lasten voimalausekorttien avulla. Nämä kortit on luotu erityisesti 4—9-vuotiaiden nuorten mielten tueksi. Ne tarjoavat päivittäisen annoksen kehuja, affirmaatioita ja positiivisia ajatuksia, jotka ruokkivat heidän sisäistä loistoaan.Jokaisessa kortissa on uniikki ja värikäs kuvitus. Sen avulla mielikuvitus herää eloon ja positiivisten viestien omaksumisesta tulee hauska ja mielenkiintoinen kokemus. Olipa kyseessä sitten rauhallinen iltahetki tai energinen aloitus päivälle, nämä kortit ovat täydellinen tapa vahvistaa positiivista ajattelua ja hyvää itsetuntoa.

Tavalliseen korttipakkaan pakattuna ne ovat helppoja ottaa mukaan ja käyttää missä tahansa - kotona, matkalla tai vaikkapa odotushuoneessa.

VIDEO

3 syytä miksi ottaa Lasten voimalausekortit osaksi arkea:


1. Auttaa rakentamaan positiivista ajattelua

Lasten voimalausekortit ovat paljon enemmän kuin vain kortteja. Ne ovat työkalu, lapsen itsetunnon ja positiivisen ajattelutavan rakentamiseen.

Jokainen kortti sisältää positiivisen lauseen tai ajatuksen, joka on suunniteltu vahvistamaan lapsen sisäistä voimaa ja itseluottamusta. Kortit auttavat keskittymään omiin vahvuuksiinsa ja näkemään maailman optimistisemmin.

Tämä on tärkeää erityisesti 4-9-vuotiaille lapsille, jotka ovat kasvamassa ja oppimassa paljon uutta.

2. Visuaalisuus tukee oppimista ja tekee siitä palkitsevaa

Ymmärrämme, että oppimisen tulisi olla hauskaa ja visuaalisesti palkitsevaa. Siksi jokainen Lasten voimalausekortit on suunniteltu värikkäästi ja uniikilla kuvituksella.

Kuvat kortteissa tekevät oppimisesta hauskaa. Ne auttavat lapsia muistamaan positiiviset sanat ja lauseet, koska ne yhdistyvät mieleenpainuviin kuviin.

Tämä visuaalinen elementti tekee korttien käytöstä mielenkiintoista ja merkityksellistä sekä lapsille että aikuisille.

3. Helppo ja monipuolinen käyttö arjessa

Lasten voimalausekortit on suunniteltu olemaan helppokäyttöisiä ja monipuolisia. Ne voidaan ottaa saumattomasti mukaan päivittäiseen rutiiniin.

Aamulla voit aloittaa päivän iloisella ajatuksella kortista. Illalla voit päättää päivän kiittämällä jostakin. Päivän aikana voit myös sanoa lapselle jotain mukavaa käyttäen korttia. Kortit auttavat tekemään päivästä positiivisemman ja rohkaisevamman.

Kortit toimivat myös erinomaisena työkaluna vanhemmille ja opettajille, jotka haluavat kehittää lapsen positiivista ajattelua ja itsearvostusta.


5 + 1 vinkkiä korttien käyttämiseen lasten ja nuorten kanssa:


1. Kehujen jakaminen

Lapsen kehuminen saattaa hektisessä arjessa unohtua. Tämän työkalun avulla on helppo keskustella positiivisuudesta ja vahvuuksista. Koita kehua lasta hänen tekojensa kautta äläkä suoritusten.

2. Keskustelujen avaus

Käytä kortteja keskustelun aloittamiseen. Korttien positiiviset lauseet voivat auttaa avaamaan keskusteluja tunteista, unelmista ja itsetunnosta.

3. Itsearvostuksen ja itsetunnon kehittäminen

Rohkaise lapsia valitsemaan kortteja, jotka heijastavat heidän omia vahvuuksiaan ja saavutuksiaan. Tämä auttaa lapsia tunnistamaan ja arvostamaan omia hyviä puoliaan.

4. Tunteiden käsittely

Jos lapsi on surullinen tai vihainen, käyttäkää kortteja tunteiden käsittelyn apuna. Negatiivisten tunteiden tunnistaminen ja käsitteleminen on tärkeä taito.

5. Aamun positiivinen aloitus

Aloita jokainen aamu valitsemalla yhdessä lapsen kanssa voimalausekortti. Keskustelkaa kortin lauseesta ja miettikää, miten sitä voi soveltaa tulevaan päivään. Tämä auttaa asettamaan päivälle positiivisen ja innostuneen sävyn eikä se vie paljoa aikaa kiireisinä aamuina.

6. Rauhoittuminen ennen nukkumaanmenoa

Illalla, ennen nukkumaanmenoa, valitkaa yhdessä kortti. Keskustelkaa siitä rauhalliseen sävyyn ja päättäkää ilta positiiviseen ajatukseen.

  • 2023
  • kortit
  • Tilausnumero 100091692

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.