Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Joulukalenteri - Joulumielen testitoimisto
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 16,90 €
JÄSENELLE 15,20 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2022
  • kortit
  • Tilausnumero 100086704

Joulukalenteri - Joulumielen testitoimisto

Touhu, Töhö ja Pete ovat perustaneet joulumielen testitoimiston Viisikkovaaraan! Heidän tavoitteenaan on saada selville, mikä oikein on joulumieli ja mistä ihmeestä se tulee?

Sana testitoimistosta lähtee leviämään! Pian toimistoon tulvii postikortteja, jotka ovat täynnä ideoita ja asioita joulumielen löytämiseksi. Touhu, Töhö ja Pete eivät millään ehdi testaamaan niitä kaikkia ennen aattoa. Siispä kolmikko päättää julkaista lehti-ilmoituksen, jossa he pyytävät apua kiperään tilanteeseen.

Olisitteko te valmiita auttamaan? Perustakaa oma testiryhmä ja selvittäkää yhdessä, mistä asioista joulumielen voi löytää.


Tämä leikkisä ja toiminnallinen joulukalenteri on täynnä joulumieltä ja joulun taikaa. Materiaali sisältää paljon jouluisia toimintaideoita aina pipareiden leivonnasta jouluisiin askarteluihin. Se herättää ihania keskusteluja toisen huomioimisesta sekä ystävällisistä sanoista ja teoista. Joulukalenteri voi toimia varhaiskasvatuksessa koko joulukuun toiminnansuunnittelun runkona. Toimintaideat ovat helposti toteutettavissa lapsiryhmässä.

Heittäydy sinäkin lapsien kanssa mukaan tähän jännittävään seikkailuun, ja voitte olla varmoja, että aattoon mennessä teillä kaikilla on joulumieli!

Miten materiaalia käytetään?

Tutustu materiaaliin etukäteen ja leikkaa postikortit erilleen arkeista. Tutustu postikorttien teksteihin ja suunnittele, missä järjestyksessä postikortteja alkaa ilmestyä ja minne. Hyödynnä halutessasi pakkauksen mukana tullutta postilaatikon kuvaa tehdäksesi postilaatikon esim. ryhmätilan seinälle. Esittele pakkauksen mukana tullut lehti-ilmoitus lapsille. Kerro, että olet ilmoittanut teidät testiryhmäksi ja teidän tehtävänänne on testata, toimivatko postikortteihin kirjoitetut asiat joulumielen löytämisessä.

Pakkauksessa on 24 postikorttia. Kortteihin on kirjoitettu asioita, joista ihmisille on tullut joulumieli. Teidän tehtävänänne on siis leikkisästi testata (toiminnallisesti tai keskustellen), toimiiko kyseinen asia teidän ryhmässänne joulumielen tuojana. Voitte halutessanne laittaa pakkauksen mukana tulevat ”kyllä toimii/ei toimi”-kortit seinälle ja yhteisen päätöksen jälkeen kiinnittää käsittelemänne postikortti valitsemanne otsikon alle. Pakkaus sisältää tarkat käyttöohjeet. Tuote ei sisällä katsomuskasvatusta.

Tuotetiedot: Pakkaus sisältää 10kpl, A4 kokoista arkkia (lehti-ilmoitus, postikorttiarkit, postilaatikon kuva, “kyllä toimii/ei toimi” -kortit, materiaalin käyttöohjeet). Materiaali: Kartonki Ensocoat 300g. Tuote on pakattu sellofaanipussiin. Tuote soveltuu yli 3-vuotiaille. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Rikkinäiset materiaalit tulee poistaa käytöstä.

Tuotteen idea: Tuula Särkijärvi
Tuotteen suunnittelu: Laura Huhtiniemi ja Auli Ikonen
Kuvitus: Laura Huhtiniemi

  • 2022
  • kortit
  • Tilausnumero 100086704

Arvostelut kirjasta Joulukalenteri - Joulumielen testitoimisto

Joulumieltä joulunodotukseen

Vaikuttaa tosi kivalta ja helppokäyttöiseltä materiaalilta, vaikka ei ole vielä kokemusta käytöstä. Helposti sovellettavissa juuri oman ryhmän toimintaan ja tarpeisiin. Ihana idea!

- Vakaope

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.