Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Arkipeda-kortit
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 18,80 €
JÄSENELLE 16,90 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2022
  • kortit
  • Tilausnumero 100086681

Arkipeda-kortit

Lapsen toiminnan ohjausta kuvilla

Tee lasten oppimisen, vuorovaikutuksen ja toiminnan ohjauksen tukemisesta jokapäiväistä ja helppoa näiden selkeiden ja monipuolisten ARKIPEDA-korttien avulla. 

TUKEE...
LAPSEN OPPIMISESSA
VUOROVAIKUTUKSESSA
TOIMINNAN OHJAUKSESSA
ONNISTUNEESSA ARJESSA

Erittäin käytännönläheinen varhaiskasvatuksen ammattilaisen paras kaveri!

Kortit on suunniteltu huomioiden niin päivittäiset perustoiminnot kuin pedagogiset toimintahetket. Jokaisessa kortissa on kaksi kuvaa, kummallakin puolella, joten nippua on helppo käyttää kiireisessäkin arjessa. Kuvat löytyvät sujuvasti nipusta.

Tuote sisältää kuvat seuraavassa järjestyksessä: kiva nähdä sinua, hyvin tehty, leikkihetki, lelujen keräys, pöytätehtävät, pelihetki, stop, kuunnella, vessakäynti, käsienpesu, jono, lepohetki, lukuhetki, kielten rikas maailma, istua, pyytää puheenvuoro, kova meteli, retki, musiikillinen ilmaisu, kuvallinen ilmaisu, matemaattinen ajattelu, teknologiakasvatus, ruokailuhetki, pienryhmätoiminta/piiri, pukeminen/riisuminen, ulkoilu, ympäristökasvatus, liikuntahetki, lapsen oma arviointi, hei-hei.

ARKIPEDA-kortit ovat kestävää, kirkaslaminointikäsittelyllä vahvistettua muovia, jotka voit ripustaa haluamaasi kaulanauhaan. Kuvassa näkyvä avainrengas ei sisälly tuotteeseen. Materiaalinsa ansiosta ne kestävät kovaakin kulutusta ja voit käyttää niitä huoletta myös ulkona. 

Tuotteen koko: 7x10 cm
Painettu Suomessa.

  • 2022
  • kortit
  • Tilausnumero 100086681

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.