Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Pienet traumat
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 34,90 €
JÄSENELLE 31,40 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2024
  • Sidottu, 316 sivua
  • Tilausnumero 637690375

Meg Arroll

Pienet traumat

Henkisten haavojen suuret vaikutukset

Meidät on opetettu sivuuttamaan ”pienet traumat”, jotka vähitellen ja salakavalasti saavat olon tuntumaan ontolta ja vaanivat pinnan alla melankoliana, kalvavina ahdistuksen välähdyksinä. — — Siellä täällä mielessä on pikkuruisia nirhamia ja vähäisiä kolhuja, joiden vaikutus ei ota kadotakseen. Nämä lähes havaitsemattomat pikkuhaavat kasaantuvat syvälle tunteidemme ytimeen ja kasvavat siellä kuin luottokorttien korko, koska kaikkialle tunkevat yhteisölliset normit opettavat meitä ”pysymään rauhallisina ja puskemaan eteenpäin”.
Ote kirjasta

Kun mikään ei vaivaa mutta kaikki on vähän pielessä

Psykologi Meg Arroll kertoo kirjassaan Pienet traumat, kuinka tunnistamme vastoinkäymisten vaikutukset ja käännämme ne vahvuuksiksemme.

Tuntuuko sinusta siltä, että kuljet elämäsi läpi kuin unessa, kykenemättä osallistumaan siihen täysipainoisesti? Että mikään elämässäsi ei varsinaisesti ole vialla, mutta silti kaikki tuntuu vaikealta? Syynä voivat olla pienet traumat, joita et ole edes huomannut saaneesi. Sellaisia voivat olla esimerkiksi kiusatuksi joutuminen, äkillinen ympäristön vaihdos, suorittamispaine ja taloudelliset huolet.

Jos tiedostat nämä sinua vaivaavat elämän kolhut, voit kääntää ne vahvuuksiksesi muodostamalla psykologisen immuniteetin, joka auttaa sinua selviytymään myös tulevista isoista traumoista. Kirjassa psykologi Meg Arroll soveltaa ongelmien käsittelyyn kolmivaiheista lähestymistä: tiedostaminen, hyväksyminen ja toiminta. Hän käyttää pieniä traumoja esitellessään esimerkkitapauksia potilaistaan ja tarjoaa myös harjoituksia, joilla lukija voi käsitellä omia vastaavia pieniä traumojaan.

NÄYTESIVUT

  • 2024
  • Sidottu, 316 sivua
  • Tilausnumero 637690375

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.