”Oliskohan mun siinä sitten pitänyt?”
”Mä mietin, et voisin, mut en mä sit...”
”Kyllähän sitä varmaan pitäis...”
Miten olla enemmän kuski kuin kyytiläinen omassa elämässään? Itsensä ja muiden vähättely ei pue ketään. Röyhkeyskoulussa opit ilmaisemaan itseäsi ja mielipiteitäsi vahvasti ja häpeilemättä.
✭ Koko kirjassa on yhteensä 53 tehtäväharjoitusta erilaisten teemojen syventämiseen omalla kohdalla.
Röyhkeyskoulu nimenä kuulostaa röyhkeältä — mutta kirja ei ole hyökkäävä, syyttävä tai pakota kaikkia naisia yhteen muottiin ”asennemuijiksi”. Sen sijaan kirja lämpimällä ja itsevarmalla otteella ohjaa naisia löytämään oman itsensä, löytämään itselleen työkaluja oman itsensä toteuttamiseen elämänsä eri osa-alueilla sekä ylipäätänsä olemaan vahvasti oma itsensä. ✭
Iiris Maalo, yrittäjä, kouluttaja, kasvatustieteen maisteri, varhaiskasvatuksen opettaja
Röyhkeyskoulu pureutuu raikkaasti siihen, miten minäkuva rakentuu. Se opettaa sinut näkemään oman osaamisesi ja luottamaan itseesi. Olemme muutakin kuin stereotyyppiset lokeromme, joihin tungemme itsemme ja toisemme turhia kyseenalaistamatta.
Tiedä, että osaat. Nauti siitä, että osaat, ja anna meidän muidenkin nauttia siitä!
Tämä kirja on koontini niistä asioista ja oivalluksista, joita olen matkani varrella tehnyt. Itse olen kipuillut oman huijari- ja kiltti tyttö -syndroomani kanssa. Itse olen arastellut ja arponut. Itse olen halunnut itseeni lisää hyvää röyhkeyttä, jotta voin luoda itselleni sellaista uraa ja elämää kuin oikeasti haluan. Painini näiden asioiden kanssa jatkuu yhä. Ei ole olemassa mitään kikka kolmosta, joka nopeasti vaijeroisi kelat aivoissa uusiksi. Edelleen kipuilen oman huijariuteni ja itseni vähättelyn kanssa, mutta selkeästi vähemmän kuin ennen ja osaan asennoitua niihin merkittävästi paremmin.
Jenni Janakka on kirjoittaja, kolumnisti ja puhetaiteilija. Hän on aloittanut uransa näyttelijänä ja sitä kautta tutustunut stereotypioihin ja niihin erilaisiin rooleihin, joita kukin voi elämässään kohdata. Kiinnostus tiedettä kohtaan vei Jennin käsikirjoittamaan huippusuosittua Hyvät ja huonot uutiset -tv-ohjelmaa. Röyhkeyskoulu syntyi syksyllä 2017 ja sai heti osakseen suurta kiinnostusta. Janakka on järjestänyt useita Röyhkeyskouluja eri puolella Suomea, ja jokainen niistä on ollut viimeistä penkkiä myöten täynnä.