Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Ihmisen psykologinen kehitys
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 52,90 €
JÄSENELLE 45,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 11. painos, 2024
  • ISBN 978-952-370-349-0
  • Nidottu, 531 sivua
  • Tilausnumero 185890481

Lea PulkkinenTimo AhonenIsto Ruoppila (toim.)

Ihmisen psykologinen kehitys

Kirja tarkastelee ihmisen psykologisen kehityksen vaiheita vauvaiästä vanhuuteen. Uudistetussa painoksessa on otettu huomioon uusimmat kehityspsykologiset tutkimustulokset. Teokseen on lisätty erityisesti emootioiden, sosiaalisen kehityksen ja neuropsykologisten tutkimusten antia.

Kehityspsykologinen tieto tukee ihmislähtöisyyden toteuttamista elämän eri alueilla. Teos antaa perustiedot paitsi psykologian myös muun muassa sosiaali- ja kasvatusalojen opiskelijoille ja kaikille ihmisen kehityksestä kiinnostuneille.

Kirjan kirjoittajat ovat alansa kokeneita tutkijoita, jotka ovat saaneet mukaansa uudistetun painoksen tuottamiseen myös nuoremman tutkijapolven edustajia.

Katso kattava sisällysluettelo vasemmalta kirjan kannen alapuolelta!

Ote kirjan alusta:

Kehityspsykologinen tieto on tärkeää ja hyödyllistä psykologeille ja monen muun alan toimijoille samoin kuin ihmisille itselleen itsetuntemuksen lisääntymisen ja omien lasten kehityksen ymmärtämisen takia. Ihmisen kehitystä koskevaa tietoa tarvitaan monenlaisissa tilanteissa. Opettajat tarvitsevat sitä päiväkodissa ja koulussa, vapaa-ajan ja harrastusten ohjaajat tehtävissään, sosiaali-, terveys- ja oikeustieteiden alan toimijat vaativissa ihmisten kohtaamis- ja palvelutilanteissa, esihenkilöt työelämässä ja päätöksentekijät arvioidessaan päätösten vaikutuksia lapsiin, nuoriin, aikuisväestöön ja ikäihmisiin.

Kirja on tarkoitettu tietokirjaksi, jota voidaan käyttää psykologian ja kasvatustieteiden opintojen johdantoteoksena sekä ihmisen kehityksen perusteoksena monilla muilla aloilla yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa ja avoimessa yliopistossa. Kehityspsykologista tietoa on suomen kielellä suhteellisen vähän saatavana.

Toivomme tämän vauvasta vanhenemiseen etenevän kokonaisesityksen avaavan lukijalle suomalaisen ja kansainvälisen tutkimuksen tuottamaa tietoa ihmisen kehityksestä ymmärrettävällä tavalla ammattiterminologiaa vältellen tai tarpeen mukaan selvitellen.

  • 11. painos, 2024
  • ISBN 978-952-370-349-0
  • Nidottu, 531 sivua
  • Tilausnumero 185890481

Arvostelut kirjasta Ihmisen psykologinen kehitys

Laajaa tietoa ihmisen kehityksestä ja elämänvaiheista

Kirja antaa laajan ymmärryksen ihmisen kehityksestä ja siitä, miten kaikki edellä menneet elämänvaiheet linkittyvät ja vaikuttavat seuraaviin. Kirja avaa hyvin varhaislapsuutta ja lapsuutta sekä se, miksi lasten kehitystä ja hyvinvointia on niin tärkeätä tukea tässä kohti. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka työskentelevät ihmisten parissa.

- Maija

Hyvä perus oppikirja ihmisen kehityksestä, ihan vauvasta vaariin asti.

- Nora

Selkeä kirja,joka vaikuttaa helposti ymmärrettävältä.

- Erja

Vankka kehityspsykologian teos erityisesti kasvattajille . Lisäansiona tutkimuksellinen ote.

- Sari

Todella hyödyllinen varhaiskasvatuksessa työskenteleville.

- Nina

Erittäin kattava ja helppolukuinen kirja ihmisen psykologisesta kehityksestä. Mielenkiintoista luettavaa ja ehdottoman tärkeää lasten parissa työskenteleville!

- Emmi

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.