Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Miten harjoitella itsesäätelytaitoja lasten kanssa? -koulutus?


Tilaa työyhteisöllenne koulutus, jossa paneudutaan itsesäätelytaitoihin ja niiden harjoitteluun!

Tunteista tietoiseksi tuleminen, tunteiden tunnistaminen ja kaikkien tunteiden merkityksen ymmärtäminen ja vaihtelun huomaaminen arjen tilanteissa luovat pohjaa tunnesäätelyn taidoille ja taitavalle käyttäytymiselle.

Miten harjoitella itsesäätelytaitoja lasten kanssa? -koulutuksessa pääsette kuulemaan, miten pienten lasten kanssa voidaan harjoitella itsesäätelytaitoja. Saatte myös tietoa, miten voit tarkastella omia säätelytaitoja ja tukea lasta rakentavasti. Koulutuksessa myös esitellään varhaiskasvatukseen sopivia toiminnallisia työkaluja tunteiden tutkimiseen ja lasten säätelytaitojen kehittämiseen Maltti ja Sinni -tunnekorttien avulla.

Koulutuksessa saatte vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

 Mitä itsesäätely on ja mikä haastaa sitä?

 Millaiselta näyttää ali- tai ylisäätely?

 Miten itsesäätelytaitoja voidaan harjoitella lasten kanssa?

 Miten voit aikuisena tukea lasta rakentavasti?

 Millaisia säätelytaitoja itse tarvitset?


Kouluttajat:

KM Maria Matilainen on kognitiivisen käyttäytymisterapian lasten ja nuorten psykoterapeutti, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, erityisopettaja ja psykologian aineenopettaja.

KM Marjukka Puustinen on kognitiivisen käyttäytymisterapian lasten ja nuorten psykoterapeutti ja erityisluokanopettaja.

Palautetta osallistujilta:
"Todella hyvät kouluttajat, mielenkiintonen aihe ja hyvin jäsennelty kokonaisuus"
"Webinaari oli hyvä ja antoisa. Kouluttajat selvästi asiantuntijoita. Selkeä ja ytimekäs koulutus."
"Hyvät, asiantuntevat ja innostuneet kouluttajat."Koulutus pohjautuu Marian ja Marjukan kirjoittamaan Maltti ja Sinni - Harjoitteita itsesäätelytaitojen oppimiseen -kirjaan sekä Maltti ja Sinni -tunnekortteihin. Perusopetukseen suunnatussa teoksessa kerrotaan itsesäätelyn osa-alueista: ajatuksista, tunteista ja käyttäytymisestä. Maltti ja Sinni -tunnekortit puolestaan sisältävät 31 eri tunnetta kuvaavaa korttia, aikuisten keskusteluvihjekortit ja lasten omat ohjekortit. Korttien selkeät ihmishahmot helpottavat tunteiden tunnistamista. Kasvojen ilmeiden lisäksi tukea tunnistamiseen tuovat kehon asennot ja korteissa näkyvä tunnesana. Kortteja voi käyttää kouluissa, päiväkodeissa, lastensuojelussa, kerhoissa, harrastuksissa, terapiassa ja kotona. Voit kysyä tarjousta Maltti ja Sinni -tuotteista koulutuksen yhteydessä.


Haluatko tilata koulutuksen omalle työyhteisöllesi? Ota yhteyttä!

Kerro koulutustarpeestanne, toivomastanne ajankohdasta ja kestosta, arvioidusta osallistujamäärästä ja paikkakunta, jonne suunnittelet koulutusta. Koulutus voidaan järjestää myös webinaarina, mikäli käytössänne on jokin webinaarialusta.

Mari Puttonen
koulutuskoordinaattori
mari.puttonen (at) varhaiskasvatuksentietopalvelu.fi

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.