Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.


Lukuja liikkuen, tavuja touhuten -koulutus


Tilaa työpaikallenne toiminnallinen koulutus, jonka avulla tuet lasten oppimista liikunnan keinoin! Lukuja liikkuen, tavuja touhuten -koulutus antaa vinkkejä ja välineitä siihen, miten varhaisia oppimisvalmiuksia sekä esi- ja alkuopetuksen äidinkieltä ja matematiikkaa voidaan opettaa ja oppia liikkumalla. Koulutus virittää uusia näkökulmia motoriikan ja kognitiivisten taitojen yhdistämiseen erilaiset lapset ja oppimistyylit huomioon ottaen. Koulutuksessa yhdistyvät teoria ja tekeminen.

Teoriaosuudessa tarkastellaan lapsen oppimisen ja liikkumisen välisiä yhteyksiä, motivaatiota sekä lasten osallisuutta. Toiminnallisessa osuudessa kokeillaan harjoitteita käytännössä, nivotaan harjoitteita oppimistyyleihin ja opetuksen eriyttämiseen, ja saadaan ideoita omaan työhön soveltuvista toimintatavoista. Kesto voidaan määritellä 1,5 tunnin toimintapajasta vaikkapa 4x45 minuutin teoriaa ja käytäntöä yhdisteleväksi kokonaisuudeksi tilaajan toiveiden mukaan.


Kouluttajat:

Fysioterapeutti, lasten liikunnan asiantuntija Tuuli Tiainen ja fysioterapeutti, KM Virve Välimäki kohtaavat työssään eri tavoin tukea tarvitsevia lapsia ja nuoria. He työskentelevät multisensorisessa toimitilassa Majakassa sekä lasten ja nuorten omissa toimintaympäristöissä, kouluissa, päiväkodeissa ja kodeissa. He ovat kouluttaneet eri puolilla Suomea mm. varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen työntekijöitä, erityislastentarhanopettajia, opettajia sekä iltapäivätoiminnan ohjaajia.

Tuuli Tiaiselta ja Virve Välimäeltä on ilmestynyt teos Lukuja liikkuen, tavuja touhuten, josta voit kysyä tarjouksen osana koulutusta. Kirja on erinomainen väline syventämään koulutusta, jonka tunnelmiin ja oppeihin koulutukseen osallistuneen on helppo palata myöhemmin.

Ota yhteyttä!

Koulutus räätälöidään tilaajan toiveen mukaan vastaamaan varhaiskasvatuksen, esi- ja alkuopetuksen tai erityisopetuksen tarpeita. Ota yhteyttä ja kerro koulutustarpeestanne. Kerro minulle osallistujamäärä, toivottu ajankohta ja paikkakunta, jolle suunnittelet koulutusta — teen sinulle tarjouksen. Koulutus on saatavilla myös webinaaritoteutuksena, jolloin tarvitset jonkin webinaarialustan.

Mari Puttonen
koulutuskoordinaattori
mari.puttonen(at)varhaiskasvatuksentietopalvelu.fi

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.