Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme. Tunnetaitoinen aikuinen varhaiskasvatuksessa -koulutus

Tervetuloa mukaan Zoomissa järjestettävään koulutukseen torstaina 15.9.2022 klo 17:00-18:30! Early bird -osallistujahinta vain 29,90 e / hlö (norm. 39,90 e) 10.7.2022 asti. Hinta sisältää tallenteen 2 viikon ajaksi. Tallenne ei tule myyntiin erikseen.

Tunne- ja vuorovaikutustaidot opitaan ennen kaikkea mallista. Tästä syystä jokaisen lapsen kanssa toimivan aikuisen tulisikin panostaa omien taitojensa kehittämiseen. KT, kasvatuskonsultti Liisa Ahosen vetämässä Tunnetaitoinen aikuinen varhaiskasvatuksessa -koulutuksessa syvennytään aikuisen omiin tunne- ja vuorovaikutustaitoihin.

Kun aikuinen oppii tunnistamaan omat vahvuutensa, hänen on helpompi tulla tietoiseksi myös vielä kehittämistä kaipaavista osa-alueistaan. Omien tunnetaitojen äärelle pysähtyminen tukee paitsi lasten hyvinvointia, myös aikuisen omaa hyvinvointia ja sitä kautta työssä jaksamista. Tule mukaan koulutukseen kuulemaan, miten voit kasvattaa omaa tunnetietoisuuttasi ja parantaa tunnetaitojasi!


Tästä koulutuksesta saat:

 tietoa, miten huomioida omat tunnetaitosi kasvatustyössä

 keinoja kehittää tunnetaitojasi

 ymmärrystä, miten tunnetaidot vaikuttavat hyvinvointiisi

 


Varaa paikkasi:

Tunnetaitoinen aikuinen varhaiskasvatuksessa

Omien tunnetaitojen äärelle pysähtyminen tukee paitsi lasten hyvinvointia, myös aikuisen omaa hyvinvointia ja sitä kautta työssä jaksamista. Tule mukaan koulutukseen kuulemaan, miten voit kasvattaa omaa tunnetietoisuuttasi ja parantaa tunnetaitojasi!

Torstai 15.9.2022, Zoom-webinaari

Osoite: Verkkokoulutus
Aika: kello 17.00–18.30
Kouluttaja: Liisa Ahonen
Koulutuksen hinta 29,90 € / osallistuja (sis. alv)
Osallistumiseen sisältyy tallenne, joka on katsottavissa 2 viikon ajan koulutuksesta.
Koulutuksen early bird -tarjoushinta 29,90 € (norm. 39,90 €) on voimassa 10.7.2022 asti.

Ilmoittaudu viimeistään 14.9.2022.Ilmoittaudu samalla kertaa myös Liisan Tunnetaidoista voimaa varhaiskasvatukseen -koulutussarjan seuraaviin osiin tarjoushinnoin!

Voit ilmoittautua samalla kertaa koulutussarjan seuraaviin osiin early bird -hintaan 29,90 € (norm. 39,90 €) / hlö / koulutus. Early bird -hinnat ovat voimassa 10.7.2022 asti. Koulutukset toimivat yksittäin, mutta myös toisiaan tukevana kokonaisuutena.


Sarjan 2. osa:
Tunnetaitoharjoitukset lapsiryhmässä -koulutus
Zoomissa torstaina 6.10. klo 17:00—18:30
Koulutuksessa pysähdytään konkreettisten harjoitusten äärelle ja innostutaan yhdessä tunnetaitokasvatuksesta.
Sarjan 3. osa:
Kuinka kohdata lapsi lämpimästi haastavissa kasvatustilanteissa? -koulutus
Zoomissa torstaina 10.11. klo 17:00—18:30
Koulutuksessa käsitellään syitä lapsen haastavaksi koetun käyttäytymisen takana ja löydetään keinoja kehittää aikuisen toimintaa siten, että hän osaa kohdata lapsen lämpimän vuorovaikutuksen keinoin myös haastavilta tuntuvissa tilanteissa.

Osallistuminen kannattaa, koska:

 Kouluttaudut kätevästi webinaarin välityksellä sijainnistasi riippumatta

 Kouluttajana on innostava kasvatusalan asiantuntija

 Saat katsottavaksi koulutustallenteen 2 viikon ajaksi

 Saat koulutuksesta osallistumistodistuksen

 Saat tilattua ilmoittautumisen yhteydessä koulutussarjaan liittyvän kirjan tarjoushintaanKouluttaja:

KT Liisa Ahonen toimii oman Kasvusto-yrityksensä kautta kouluttajana ja kasvatuskonsulttina työkenttänään erityisesti varhaiskasvatus ja perusopetus. Hän on vuorovaikutuksen asiantuntija, joka uskoo, että lämmin vuorovaikutustapa on laadukkaan pedagogiikan perusta.

Liisa rakastaa lapsia, ja siksi hän haluaa tehdä työtä heidän hyväkseen. Aivan erityisen lähellä hänen sydäntään ovat lapsista ne, jotka kaipaavat syystä tai toisesta enemmän tukea sosiaalisiin ja emotionaalisiin taitoihinsa.

Liisa on myös pidetty kasvatusalan tietokirjailija. Hän on kirjoittanut teokset Haastavat kasvatustilanteet — Lämpimän vuorovaikutuksen käsikirja ja Vasun käyttöopas sekä yhdessä KT Piia Roosin kanssa kirjat Untuvikot - Alle 3-vuotiaiden pedagogiikka ja Iloa ja oivalluksia! — Pedagogiikan arviointi ja kehittäminen varhaiskasvatuksessa.Liisa on saanut aiemmin järjestämistämme koulutuksista osallistujilta runsaasti kiitosta lämminhenkisestä, asiantuntevasta ja käytännönläheisestä koulutustyylistään:

"Ihana, lämmin, työhönsä sitoutunut kouluttaja."

"Asiantunteva, innostava, hyvä puhuja!"

"Kouluttaja oli tosi hyvä. Hän oli mukaansa tempaava ja innostava."

"On hienoa kuunnella kouluttajaa, joka tietää mistä puhuu."

"Kouluttaja "paloi innokkuutta asiasta"! Hän tiesi mistä puhui ja oli koko sydämellään asiassa mukana! Harvoin tapaa luennoitsijaa, jonka jokainen lause on täyttä asiaa!"

"Kouluttaja oli innostava. Häntä jaksoi hyvin kuunnella koska oli niin eloisa ja selitti asiat hyvin ja käytti myös paljon esimerkkejä."Hyödynnä myös koulutustarjous!

Voit tilata ilmoittautumisen yhteydessä Liisan kirjoittaman Haastavat kasvatustilanteet - Lämpimän vuorovaikutuksen käsikirja -teoksen tarjoushintaan 24,90 € (norm. 42 €). Saat tilauksen postikuluitta Manner-Suomeen.

Kirja tarjoaa käytännönläheistä tietoa lapsen sosiaalis-emotionaalisesta tuen tarpeesta ja ohjeita, kuinka haastaviin tilanteisiin voidaan tarttua päiväkodin arjessa.Heräsikö kysyttävää koulutuksesta tai haluatko tilata Liisan kouluttamaan tästä aiheesta? Ota yhteyttä!

Kerro minulle koulutustarpeestanne, toivomastanne ajankohdasta ja kestosta, arvioidusta osallistujamäärästä ja paikkakunta, jonne suunnittelet koulutusta. Koulutus voidaan järjestää myös webinaarina, mikäli käytössänne on jokin webinaarialusta.

Mari Puttonen
koulutuskoordinaattori
mari.puttonen (at) varhaiskasvatuksentietopalvelu.fi

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.