Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Hyviä tarjouksia LÖYTÖNURKASTA Tunnetaitoharjoitukset lapsiryhmässä -koulutus

Tervetuloa mukaan Zoomissa järjestettävään koulutukseen torstaina 6.10.2022 klo 17:00-18:30! Osallistujahinta 39,90 e / hlö (norm. 39,90 e). Hinta sisältää tallenteen 2 viikon ajaksi. Tallenne ei tule myyntiin erikseen.

Tunnekasvatuksen toteuttaminen osana varhaiskasvatuksen arkea on helppoa ja ehdottoman hedelmällistä! Tunnekasvatuksen ottaminen osaksi päivittäistä elämää ei edellytä sitoutumista tiukkaan opetussuunnitelmaan tai ennalta sovittuihin tuokioihin. Tule mukaan koulutukseen, josta saat tunnetaitoharjoituksia hyödynnettäväksi lapsiryhmien kanssa.

Tunteita ei voi opettaa, tunteet pitää kokea. Vaikka todellisen arjen kohtaamiset ovat usein paras tapa harjoitella tunnetaitoja, kuten omien tunteiden ilmaisemista ja toisten myötätuntoista huomioimista, voidaan tunnetaitojen kehittymistä tukea myös tavoitteellisten tunnetaitoharjoitusten kautta. Kokemuksellisten tunnetaitoharjoitusten avulla voidaan tukea lasten tunne- ja kaveritaitoja monipuolisesti. KT, kasvatuskonsultti Liisa Ahosen vetämässä Tunnetaitoharjoitukset lapsiryhmässä -koulutuksessa pysähdytään konkreettisten harjoitusten äärelle ja innostutaan yhdessä tunnetaitokasvatuksesta.

Tästä koulutuksesta saat:

 hyödyllistä tietoa tunnetaidoista

 innostusta tunnetaitokasvatukseen

 arkeen vietäviä, konkreettisia tunnetaitoharjoituksia

 


Varaa paikkasi:

Tunnetaitoharjoitukset lapsiryhmässä

Tässä koulutuksessa pysähdytään konkreettisten harjoitusten äärelle. Tule mukaan innostumaan tunnetaitokasvatuksesta!

Torstai 6.10.2022, Zoom-webinaari

Osoite: Verkkokoulutus
Aika: kello 17.00–18.30
Kouluttaja: Liisa Ahonen
Koulutuksen hinta 39,90 € / osallistuja (sis. alv)
Osallistumiseen sisältyy tallenne, joka on katsottavissa 2 viikon ajan koulutuksesta. Tallenne on vain osallistujan käyttöön, eikä sitä saa jakaa eteenpäin.

Ilmoittaudu viimeistään 5.10.2022.Ilmoittaudu samalla kertaa myös Liisan Tunnetaidoista voimaa varhaiskasvatukseen -koulutussarjan muihin osiin tarjoushinnoin!

Voit ilmoittautua samalla kertaa koulutussarjan muihin osiin tarjoushintaan 34,90 € (norm. 39,90 €) / hlö / koulutus. Eli ensimmäinen koulutus 39,90 € ja seuraavat 34,90 €! Koulutukset toimivat yksittäin, mutta myös toisiaan tukevana kokonaisuutena.

Sarjan 1. osa:
Tunnetaitoinen aikuinen varhaiskasvatuksessa -koulutus
Zoomissa torstaina 15.9. klo 17:00—18:30
Koulutuksessa syvennytään aikuisen omiin tunne-ja vuorovaikutustaitoihin. Omien tunnetaitojen äärelle pysähtyminen tukee paitsi lasten hyvinvointia, myös aikuisen omaa hyvinvointia ja sitä kautta työssä jaksamista.
Sarjan 3. osa:
Kuinka kohdata lapsi lämpimästi haastavissa kasvatustilanteissa? -koulutus
Zoomissa torstaina 10.11. klo 17:00—18:30
Koulutuksessa käsitellään syitä lapsen haastavaksi koetun käyttäytymisen takana ja löydetään keinoja kehittää aikuisen toimintaa siten, että hän osaa kohdata lapsen lämpimän vuorovaikutuksen keinoin myös haastavilta tuntuvissa tilanteissa.

 Osallistuminen kannattaa, koska:

 Kouluttaudut kätevästi webinaarin välityksellä sijainnistasi riippumatta

 Kouluttajana on innostava kasvatusalan asiantuntija

 Saat katsottavaksi koulutustallenteen 2 viikon ajaksi

 Saat koulutuksesta osallistumistodistuksen

 Saat tilattua ilmoittautumisen yhteydessä koulutussarjaan liittyvän kirjan tarjoushintaanKouluttaja:

KT Liisa Ahonen toimii oman Kasvusto-yrityksensä kautta kouluttajana ja kasvatuskonsulttina työkenttänään erityisesti varhaiskasvatus ja perusopetus. Hän on vuorovaikutuksen asiantuntija, joka uskoo, että lämmin vuorovaikutustapa on laadukkaan pedagogiikan perusta.

Liisa rakastaa lapsia, ja siksi hän haluaa tehdä työtä heidän hyväkseen. Aivan erityisen lähellä hänen sydäntään ovat lapsista ne, jotka kaipaavat syystä tai toisesta enemmän tukea sosiaalisiin ja emotionaalisiin taitoihinsa.

Liisa on myös pidetty kasvatusalan tietokirjailija. Hän on kirjoittanut teokset Haastavat kasvatustilanteet — Lämpimän vuorovaikutuksen käsikirja ja Vasun käyttöopas sekä yhdessä KT Piia Roosin kanssa kirjat Untuvikot - Alle 3-vuotiaiden pedagogiikka ja Iloa ja oivalluksia! — Pedagogiikan arviointi ja kehittäminen varhaiskasvatuksessa.

 


Liisa on saanut aiemmin järjestämistämme koulutuksista osallistujilta runsaasti kiitosta lämminhenkisestä, asiantuntevasta ja käytännönläheisestä koulutustyylistään:

"Ihana, lämmin, työhönsä sitoutunut kouluttaja."

"Asiantunteva, innostava, hyvä puhuja!"

"Kouluttaja oli tosi hyvä. Hän oli mukaansa tempaava ja innostava."

"On hienoa kuunnella kouluttajaa, joka tietää mistä puhuu."

"Kouluttaja "paloi innokkuutta asiasta"! Hän tiesi mistä puhui ja oli koko sydämellään asiassa mukana! Harvoin tapaa luennoitsijaa, jonka jokainen lause on täyttä asiaa!"

"Kouluttaja oli innostava. Häntä jaksoi hyvin kuunnella koska oli niin eloisa ja selitti asiat hyvin ja käytti myös paljon esimerkkejä."Hyödynnä myös koulutustarjous!

Voit tilata ilmoittautumisen yhteydessä Liisan kirjoittaman Haastavat kasvatustilanteet - Lämpimän vuorovaikutuksen käsikirja -teoksen tarjoushintaan 24,90 € (norm. 42 €). Saat tilauksen postikuluitta Manner-Suomeen.

Kirja tarjoaa käytännönläheistä tietoa lapsen sosiaalis-emotionaalisesta tuen tarpeesta ja ohjeita, kuinka haastaviin tilanteisiin voidaan tarttua päiväkodin arjessa.


Heräsikö kysyttävää koulutuksesta tai haluatko tilata Liisan kouluttamaan tästä aiheesta? Ota yhteyttä!

Kerro minulle koulutustarpeestanne, toivomastanne ajankohdasta ja kestosta, arvioidusta osallistujamäärästä ja paikkakunta, jonne suunnittelet koulutusta. Koulutus voidaan järjestää myös webinaarina, mikäli käytössänne on jokin webinaarialusta. Liisan syksyn koulutuskalenteri on jo täynnä, mutta keväälle 2023 koulutuksia järjestyy.

Mari Puttonen
koulutuskoordinaattori
mari.puttonen (at) varhaiskasvatuksentietopalvelu.fi

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.