Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme. 

Varaa paikkasi syksyn koulutukseen:

Tiimityöstä voimaa varhaiskasvatukseen -koulutus

Tervetuloa mukaan Zoomissa järjestettävään koulutukseen keskiviikkona 6.9.2023 klo 17:00-19:00! Osallistujahinta 44,90 e / hlö. Hinta sisältää tallenteen 2 viikon ajaksi. Tallenne ei tule myyntiin erikseen.

Tässä koulutuksessa tutustutaan toimivan tiimityön perusteisiin varhaiskasvatuksessa. Saat tietoa hyvinvoivaan tiimiin liittyvistä elementeistä. Näitä ovat muun muassa vastuun kantaminen itsestä, eli omasta ammatillisesta kehityksestä ja vuorovaikutustaidoista, tiimin jäsenten vastuiden jakaminen käytännön työssä, toimivat palaverikäytänteet, sekä toimiminen yllättävissä tilanteissa.
 
Koulutuksessa syvennytään ennen kaikkea tiimin sisäisen vuorovaikutuksen laatuun, sekä pysähdytään haastaviksi koettujen tilanteiden äärelle. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi tiimin sisäiset ristiriitatilanteet tai hankalilta tuntuvien asioiden puheeksi ottaminen. Saat myös konkreettisia vinkkejä tiimityön arviointiin ja kehittämiseen.

Koulutus sopii kaikille varhaiskasvatuksen tiimeissä työskenteleville.

Kouluttajana toimii KT, kasvatuskonsultti Liisa Ahonen, joka on kirjoittanut koulutuksen aiheesta kirjan Tiimin voima varhaiskasvatuksessa.


Tästä koulutuksesta saat:

 tietoa tiimityön perusteista ja vastuiden jakamisesta

 ymmärrystä erilaisista vuorovaikutustavoista tiimissä

 apua tiimin haastavien tilanteiden ratkomiseen

 innostusta ja rohkaisua tiimityön tietoiseen kehittämiseen

 

 


Varaa paikkasi:


Osallistuminen kannattaa, koska:

 Kouluttaudut kätevästi webinaarin välityksellä sijainnistasi riippumatta

 Kouluttajana on innostava kasvatusalan asiantuntija

 Saat katsottavaksi koulutustallenteen 2 viikon ajaksi

 Saat koulutuksesta osallistumistodistuksen

 Saat tilattua ilmoittautumisen yhteydessä koulutukseen liittyvän Tiimin voima varhaiskasvatuksessa -kirjan tarjoushintaanLiisa kertoo tulevasta koulutuksesta:
Kouluttaja:

KT Liisa Ahonen toimii oman Kasvusto-yrityksensä kautta kouluttajana ja kasvatuskonsulttina työkenttänään erityisesti varhaiskasvatus ja perusopetus. Hän on vuorovaikutuksen asiantuntija, joka uskoo, että lämmin vuorovaikutustapa on laadukkaan pedagogiikan perusta. Konsultaatioiden ansiosta Liisalla on ollut ilo kulkea hetken aikaa kymmenien tiimien rinnalla varhaiskasvatuksessa. Hän on saanut olla mukana kehittämässä niin tiimien tiimityötaitoja kuin pedagogista toimintaakin.

Liisa on myös pidetty kasvatusalan tietokirjailija. Hän on kirjoittanut teokset Haastavat kasvatustilanteet — Lämpimän vuorovaikutuksen käsikirja, Vasun käyttöopas ja Tiimin voima varhaiskasvatuksessa sekä yhdessä KT Piia Roosin kanssa kirjat Untuvikot - Alle 3-vuotiaiden pedagogiikka ja Iloa ja oivalluksia! — Pedagogiikan arviointi ja kehittäminen varhaiskasvatuksessa.

Liisa on saanut aiemmin järjestämistämme koulutuksista osallistujilta runsaasti kiitosta lämminhenkisestä, asiantuntevasta ja käytännönläheisestä koulutustyylistään:

"Ihana, lämmin, työhönsä sitoutunut kouluttaja."

"Liisaa jaksaa kuunnella vaikka kuinka pitkään. Hän on mielenkiintoinen kouluttaja ja hänellä on valtavasti käytännön kokemusta, joka auttaa meitä arjen haasteissa."

"Koulutus oli hyvä ja ajankohtainen! Kouluttaja Suomen parhaita ellei paras! Suosittelisin ehdottomasti muille! Kaikkien varhaiskasvatuksessa olevien henkilöiden pitäisi kuunnella tämä ja muut Liisan luennot! Niin arjen asioita ja hyvin konkreettisia esimerkkejä!"

"Pidin todella paljon. Liisa Ahonen on huikea. Kiitos kiitos kiitos. Jokaisessa kasvatus"laitoksessa" pitäisi olla yksi Liisa ja muiden olis hyvä ottaa häneltä oppia. Niin lempeä, niin oivaltava, niin välittävä."

"Asiantunteva, innostava, hyvä puhuja!"

"Kouluttaja oli tosi hyvä. Hän oli mukaansa tempaava ja innostava."

"Kouluttaja "paloi innokkuutta asiasta"! Hän tiesi mistä puhui ja oli koko sydämellään asiassa mukana! Harvoin tapaa luennoitsijaa, jonka jokainen lause on täyttä asiaa!"Hyödynnä myös koulutustarjous!

Voit tilata ilmoittautumisen yhteydessä Liisan kirjoittaman Tiimin voima varhaiskasvatuksessa -teoksen tarjoushintaan 27,90 € (norm. 39,90 €). Saat tilauksen postikuluitta Manner-Suomeen.

Kirjassa pysähdytään tarkastelemaan hyvinvoivan ja laadukkaaseen pedagogiikkaan yhdessä tähtäävän tiimin toimintaa ennen kaikkea vuorovaikutuksen näkökulmasta.Heräsikö kysyttävää koulutuksesta tai haluatko tilata Liisan kouluttamaan tästä aiheesta? Ota yhteyttä!

Kerro minulle koulutustarpeestanne, toivomastanne ajankohdasta ja kestosta, arvioidusta osallistujamäärästä ja paikkakunta, jonne suunnittelet koulutusta. Koulutus voidaan järjestää myös webinaarina, mikäli käytössänne on jokin webinaarialusta. Tallenteen ottamisesta tulee sopia erikseen. Liisan koulutuskalenteri täyttyy aina vinhaa vauhtia, eli koulutus tulee varata useampi kuukausi etukäteen. Seuraavia vapaita koulutusaikoja Liisalla on keväälle 2024.

Mari Puttonen
koulutuskoordinaattori
mari.puttonen (at) varhaiskasvatuksentietopalvelu.fi

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.