Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Varhaiskasvatuksen Tietopalvelun ammatillisen kirjakerhon säännöt


Varhaiskasvatuksen Tietopalveluun kuuluvat tuhannet kollegasi. Tee oikea päätös ja panosta ammatilliseen kehittymiseesi!

Jäsenyys pähkinänkuoressa:

• Jäsenhinnat ja -tarjoukset
• 4-6 edullista kauden kirjaa vuodessa ilman eri tilausta
• Liittymisetuna yksi kirja 4,90 eurolla erillisestä valikoimasta
• Säästät aikaa ammatillisessa kehittymisessä, koska me pidämme sinut ajan tasalla

Varhaiskasvatuksen Tietopalveluun voivat liittyä Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt. Myös organisaatio voi liittyä jäseneksi, mikäli jäsenyydelle on yhteyshenkilö. Kirjakerhossa ei ole jäsenmaksua, eikä jäsenyyden aikana tarvitse ostaa tiettyä määrää kirjoja. Jäsenyys toimii vain Suomessa.

Mikä on kauden kirja? Tärkeää tietoa jäsenyydestä:


Olemme ammatillinen kirjakerho, johon kuuluu 4-6 automaattisesti lähetettävää ja edullista kauden kirjaa.

Meille on tärkeää, että saat kauden kirjoista mahdollisimman paljon hyötyä. Kirjojen annin pystyy viemään suoraan käytäntöön! Kauden kirjat ovat aina alasi uutuuksia. Kauden kirja voi olla myös kahden kirjan kirjapaketti tai kirja ja sen käytön tueksi soveltuva muu tuote.

Lähetämme kauden kirjasta paperisen esitteen sekä sähköisen uutiskirjeen noin viikkoa ennen peruuttamisajan umpeutumista. Voit tutustua siitä kauden kirjaan ja tehdä päätöksen otatko lähetyksen vastaan.

Mikäli et tee peruutusta, tuote lähetetään sinulle.
Emme valitettavasti voi ottaa vastuuta Postin perille toimittamattomista kauden kirja -esitteistä. Sen takia suosittelemme kauden kirja -sähköpostin vastaanottamista.

Kauden kirjan hinta on yleensä 20—30 €.

Miten kauden kirjan voi perua?


Mikäli kauden kirja ei ole sinulle ajankohtainen hankinta, on lähetys helppo perua uutiskirjeen linkin kautta. Sinun ei tarvitse etsiä tunnuksiasi ja kirjautua sisään tehdäksesi peruutuksen. Tunnistat kauden kirja -uutiskirjeen siitä, että viestin otsikossa lukee "Kauden kirja". Voit tehdä peruutuksen myös verkkopalvelussamme, sähköpostilla tai puhelimitse.

Uutiskirjeet


Sähköpostin uutiskirjeitä lähetetään jäsenille n. 3-6 kertaa kuukaudessa. Voit valita myös vastaanottavasi pelkät kauden kirja -uutiskirjeet ilmoittamalla asiakaspalveluumme. Kauden kirja viestejä tulee 8-12 kertaa vuodessa: ensimmäinen uutiskirje sekä muistutus. Jäseneksi liittymällä hyväksyt viestien lähettämisen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit olla jäsen myös vastaanottamatta mitään uutiskirjeitä ilmoittamalla asiakaspalveluumme, mutta silloin et saa sähköpostiisi uutiskirjettä kauden kirjasta.

Huomioithan, että osalla sähköpostipalvelujen tarjoajista on erityisen tiukat roskapostisuodattimet ja näin ollen emme ota vastuuta perillesaamattomista sähköisistä uutiskirjeistä koskien esim. kauden kirjaa.

Liittyminen ja eroaminen


Kirjakerhon jäsenyys on ilmainen. Jäsenyys on voimassa niin kauan kuin itse haluat. Jäsenyyden aikana ei tarvitse hankkia tiettyä määrää kirjoja. Mikäli haluat erota jäsenyydestä, voit tehdä sen ilmoittamalla meille puhelimitse, sähköpostitse tai verkkopalvelumme lomakkeella.

Irtisanoutumisilmoituksessa kannattaa mainita seuraavat asiat:
• Jäsennumero (jos tiedossasi)
• Koko nimesi
• Osoitteesi

Voimme irtisanoa jäsenyyden useiden peräkkäisten palautusten, maksamattomien laskujen tai muiden jäsenyyden väärinkäytösten vuoksi.

Asiakasrekisteri


Varhaiskasvatuksen Tietopalvelun asiakasrekisterin tietoja voidaan luovuttaa ja käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin. Voit halutessasi kieltää omien osoitetietojesi käytön.

Mikäli sinulla jäi mitä tahansa kysyttävää, autamme sinua mielellämme asiakaspalvelussamme sähköpostitse asiakaspalvelu(a)varhaiskasvatuksentietopalvelu.fi tai puhelimitse 014 337 0050 (arkisin klo 9—16).

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.