Tilaa uutiskirjeemme – saat 10 %:n alennuskoodin verkkokauppaamme


Kirjakerhon jäsenten oma, ilmainen webinaari kaveritaidoista helmikuussa!

Millaisia lisätietoja haluaisit saada lasten kaveritaidoista ja niiden kehittymisestä? Kohtaatko työssäsi lasten kaveripulmia, joiden ratkaisuun kaipaisit uusia näkökulmia? Järjestämme kirjakerhon jäsenille keskiviikkona 23.2. klo 18-19 Kysy kaveritaidoista - asiantuntija vastaa -webinaarin, jossa Kaveritaidot varhaiskasvatuksessa -kirjan kirjoittanut FT Vilja Laaksonen vastaa ennakkoon lähetettyihin kysymyksiin kaveritaitoihin liittyen.

Jätä kysymyksesi Viljalle täällä.

Jäsen: Voit ilmoittautua helmikuun webinaariin kirjautumalla ensin sisään jäsentunnuksillasi, jonka jälkeen löydät ilmoittautumislinkin tältä sivulta sekä jäseneduistasi. Paikkoja on rajatusti, eli ilmoittaudu pian. Tulossa myös tallenne!MUISTA MYÖS!

Kaikille avoin Kaveritaidot varhaiskasvatuksessa -ilmaiswebinaari tammikuussa


Webinaari järjestetään keskiviikkona 19.1. klo 18-19 Zoomissa. Webinaarissa Vilja Laaksonen kertoo, miten voit auttaa lasta kaveritaitojen oppimisessa kuuntelijana, rohkaisijana ja neuvojana. Ohjattu ja turvallinen kaveritaitojen harjoittelu tukee lapsen oma-aloitteista ja itsenäistä osallistumista kaikenlaisissa vuorovaikutustilanteissa.

Webinaari on ilmainen, mutta paikkoja on rajatusti ja osallistuminen edellyttää ilmoittautumista Zoomin sivuilla. Tulossa myös tallenne.

Ilmoittaudu mukaan täällä.

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.