Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Tietopalveluiden arvonnan säännöt


Kampanjan järjestäjä
Tietopalvelut / Funtor, Aatoksenkatu 8 E 90, 40720 Jyväskylä, Y-tunnus 2225674-4

Osallistumiskelpoisuus
Kampanjaan saavat osallistua vähintään 13 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kampanjaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kampanjaan osallistuminen on tarkoitettu ammatillisen kirjakerhon jäsenelle.

Kampanjaan osallistuminen ja osallistumisaika
Kampanjaan voi osallistua Tietopalvelun verkkosivuilla opettajantietopalvelu.fi/varhaiskasvatuksentietopalvelu.fi. Osallistumisaika alkaa heti, kun arvonnasta on ilmoitettu. Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä osallistumisessa. Osallistuja antaa yhteystietonsa järjestäjän käyttöön koskien palkinnon lähettämistä. Osallistumalla osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvontaa koskevassa julkaisussa.

Palkinnot ja voitonjako
Palkintoina arvotaan arvonnassa mainittuja kirjoja tai tuotteita. Yhden palkinnon arvo on n. 10-100 €. Arvonta suoritetaan mainitun viimeisen osallistumispäivän jälkeisenä arkipäivänä.

Voittajille ilmoittaminen, henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa
Kunkin kampanjaan osallistuneen tietoja käytetään ainoastaan kampanjaan osallistumisen tunnistamiseksi. Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse arvonnan päättymistä seuraavana arkipäivänä. Voittajien nimet voidaan julkaista Tietopalveluiden sivulla. Palkinnon lunastamiseksi voittajan on otettava ohjeiden mukaisesti yhteyttä järjestäjään kuukauden sisällä. Palkinnot postitetaan voittajille mahdollisimman pian.

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.