Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Kaveritaitojen paketti: Kaveritaidot varhaiskasvatuksessa -kirja, Virhusaaren seikkailut -kirja ja -toimintakortit
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana

Vilja LaaksonenMaarit Kerminen

Kaveritaitojen paketti: Kaveritaidot varhaiskasvatuksessa -kirja, Virhusaaren seikkailut -kirja ja -toimintakortit

Paketti sisältää tuotteet:

Vilja Laaksonen
Kaveritaidot varhaiskasvatuksessa

Varhaiskasvatus tarjoaa lapsille monipuolisen oppimisympäristön kaveritaitojen harjaannuttamiseen yhteisten hetkien ja leikkien myötä. Lapsi oppii muun muassa tuomaan oman äänensä kuuluviin, ottamaan toiset huomioon, osallistumaan leikkiin ja ratkaisemaan riitatilanteita itse. Tämän kirjan avulla aikuinen voi auttaa lasta näiden taitojen oppimisessa kuuntelijana, rohkaisijana ja neuvojana. Ohjattu ja turvallinen kaveritaitojen harjoittelu tukee lapsen oma-aloitteista ja itsenäistä osallistumista kaikenlaisissa vuorovaikutustilanteissa.

Maarit Kerminen
Virhusaaren seikkailut - Mukaansatempaavia tunnetaidetehtäviä

Kirja on varhaiskasvatukseen sekä esiopetukseen suunniteltu tehtäväkirja, jossa tunne- ja ihmissuhdetaitoja harjoitellaan monipuolisten taideharjoitusten kautta. Voit käyttää kirjan tarinoita joko pöytäteatteriesitysten pohjana tai lukea ne lapsille sellaisinaan. Tarinat ja niihin upotetut pienet tehtävät osallistavat lapset pohtimaan eri tunteita sekä kaveritilanteita heidän arjessaan. Jokaiseen tarinaan sisältyy myös ohje siihen liittyvään taidetuokioon, jonka menetelmät nousevat esiopetus- ja varhaiskasvatussuunnitelman tavoitteista.

Maarit Kerminen
Virhusaaren seikkailut - Toimintakortit kaveritaitojen harjoitteluun

Kortit on suunniteltu tukemaan lasta erilaisissa haastavissa vuorovaikutustilanteissa. Ne sopivat aikuisen ja lapsen yhteisen keskustelun ja pohdinnan avaajiksi ja tueksi, sillä ne auttavat lasta konkretisoimaan uusia ja hämmentäviä tilanteita ja löytämään niihin myönteisiä ratkaisumalleja. Korteissa seikkailevat Virhusaaren maailmasta tutut satuhahmot, kuten Virhu, Hööpeli ja neiti Klarinetta.

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.