Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Esi- ja alkuopetuksen käsikirja
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 45,00 €
JÄSENELLE 38,30 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2. painos, 2020
  • ISBN 978-952-370-024-6
  • Sidottu, 294 sivua
  • Tilausnumero 100078518

Taina KyrönlampiKati MäkitaloMinna Uitto (toim.)

Esi- ja alkuopetuksen käsikirja

Esi- ja alkuopetuksen vuosilla on tärkeä merkitys sille, millaisia eväitä lapsi saa elämänpolulleen. Ydinkysymys on, kuinka hyvin onnistutaan tavoittamaan kunkin lapsen tarpeet.

Kirjassa paneudutaan esi- ja alkuopetusikäisen lapsen oppimisen ja opettamisen erityisluonteeseen sekä pedagogiikan lähtökohtiin. Käytännönläheisissä artikkeleissa tarkastellaan esimerkiksi leikin merkitystä, toimijuutta ja kolmiportaista tukea sekä pureudutaan muun muassa lukemaan ja kirjoittamaan oppimiseen, tiedekasvatukseen sekä musiikkiin, draamaan ja kirjallisuuteen. Teoksesta saa runsaasti vinkkejä ja tehtävämalleja esi- ja alkuopetukseen.

Kirjan kirjoittajat toimivat erilaisissa opetuksen ja tutkimuksen asiantuntijatehtävissä. Heillä on myös monipuolista pedagogista osaamista eri-ikäisten lasten ja aikuisten opettamisesta. Toimittajista KT Taina Kyrönlampi toimii varhaiskasvatuksen yliopiston lehtorina, KT Kati Mäkitalo professorina ja KT Minna Uitto tutkijatohtorina Oulun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnassa.

  • 2. painos, 2020
  • ISBN 978-952-370-024-6
  • Sidottu, 294 sivua
  • Tilausnumero 100078518

Arvostelut kirjasta Esi- ja alkuopetuksen käsikirja

Hyvä apu

Aloitin varhaiskasvatuksen esiopettajana toissa vuonna. Edellisen kerran olin ollut eskarissa noin 20 vuotta sitten opiskeluaikana. Ilman tätä teosta en olisi saanut päivitettyä tietoa esiopetuksen eri osa-alueista ja esi-& alkuopetuksen yhteistyöstä. Kattava ja helppolukuinen teos johon on helppo palata kun tarvitsee muistinvirkistystä. Suosittelen kaikille varhaiskasvatuksessa ja alkuopetuksessa työskenteleville.

- Esiope

Kattava ja helppolukuinen teos esi- ja alkuopetuksen opettajalle.

- Satu

Ensimmäistä vuotta luokanopettajana ja 1.lk kanssa. Tämän kirjan olin hankkinut jo opintojen aikana, mutta nyt tuli turvauduttua siihen jälleen. Avartaa ammatillista katsomustaan ja mahdollisuuksia alkuopetuksessa opettamisesta ja kasvattamisesta.

- Emma-Karoliina

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.