Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Virhusaaren seikkailut -kirja ja -toimintakortit
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 69,00 €
JÄSENELLE 58,70 €
Ostoskorissa 0 kpl
 • 1. painos, 2022
 • Nidottu, 80 sivua
 • kirja ja kortit
 • 29 korttia
 • Tilausnumero 100084654

Maarit Kerminen

Virhusaaren seikkailut -kirja ja -toimintakortit

Paketti sisältää tuotteet:

Virhusaaren seikkailut
Mukaansatempaavia tunnetaidetehtäviä


Sukella tunnetaitojen maailmaan taidekasvatuksen avulla!

Pieni Virhu on ihmeellisen Virhusaaren ainoa asukas ja hirvittävän yksinäinen — mutta kun Kuu lahjoittaa hänelle maagisen taikapeilin, ilmestyy Virhun luokse yhtäkkiä jos minkämoista olentoa. Seuraa ihanaa ja kutkuttavaa yhdessäoloa uusien ystävien kanssa, iloa, naurua ja seikkailuja, mutta myös pahastumista, riitelyä ja kateutta. Kuten meidän kaikkien, on Virhun ja hänen ystäviensä opittava, kuinka luovia niin ihanien kuin vaikeidenkin tunteiden kanssa, jotta kaikki ei menisi mullin mallin.

Virhusaaren seikkailut — Mukaansatempaavia tunnetaidetehtäviä on varhaiskasvatuksen sekä esiopetuksen opettajille suunniteltu tehtäväkirja, jossa tunne- ja ihmissuhdetaitoja harjoitellaan monipuolisten taideharjoitusten kautta. Tehtäviä tukevat upeasti kuvitetut sadut, jotka osallistavat oppilaita. Sadut luovat maailman, jossa on turvallista opetella ja tutustua kaikkiin arjessa koettuihin tunteisiin.


Virhusaaren seikkailut
Toimintakortit kaveritaitojen harjoitteluun


Heittäydy kaveritaitojen kutkuttavaan maailmaan!

Mitä tehdä silloin, kun on niin riehakas olo, ettei millään saa rauhoituttua? Entä silloin, kun jokin tilanne jännittää niin, että jähmettyy paikoilleen? Tai kun joku on jäänyt ulos muiden leikeistä?

Kortit on suunniteltu tukemaan lasta erilaisissa haastavissa vuorovaikutustilanteissa. Ne sopivat aikuisen ja lapsen yhteisen keskustelun ja pohdinnan avaajiksi ja tueksi, sillä ne auttavat lasta konkretisoimaan uusia ja hämmentäviä tilanteita ja löytämään niihin myönteisiä ratkaisumalleja. Korteissa seikkailevat Virhusaaren maailmasta tutut satuhahmot, kuten Virhu, Hööpeli ja neiti Klarinetta.

Toimintakorttien tarinat ja kuvitukset on tehnyt Virhusaaren maailman luonut Maarit Kerminen. Toimintakortit sopivat niin varhaiskasvatukseen, esiopetukseen kuin kotiinkin.

Maarit Kerminen on varhaiskasvatuksen opettaja, taidekasvattaja ja yhteisöpedagogi. Virhusaaren seikkailut on hänen esikoiskirjansa, joka on syntynyt hänen kehittämiensä tunnetaitoja vahvistavien taidepajojen pohjalta.

 • 1. painos, 2022
 • Nidottu, 80 sivua
 • kirja ja kortit
 • 29 korttia
 • Tilausnumero 100084654

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

 • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.