Päivitämme verkkopalveluitamme 30.11.2022. Sivut voivat olla hetkellisesti poissa käytöstä. Pahoittelemme aiheutuvaa häiriötä.
Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Positiivisen psykologian voima
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 45,00 €
JÄSENELLE 38,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2. painos, 2015
  • ISBN 978-952-451-632-7
  • Sidottu, 381 sivua
  • Tilausnumero 100049576

Lotta Uusitalo-Malmivaara (toim.)

Positiivisen psykologian voima

Positiivinen psykologia tutkii, miten voimme tunnistaa ja kehittää parhautta itsessämme ja toisissamme ja edistää kaikkien mahdollisuuksia menestyä. Positiivisilla tunnetiloilla on kiistaton yhteys laajempaan hyvinvointiin, onnistumiseen ja saavuttamiseen, fyysiseen terveyteen, havaintokykyyn, muistamiseen, oppimiseen ja — mikä jännittävintä — jopa geenien ilmenemiseen. Kirja keikauttaa ajatusmallin siitä, että meidän pitäisi pelkästään korjata puutteitamme. Kyse on siitä, että meidän pitäisi ravita vahvuuksiamme.

Kirja johdattaa sinut perusteellisesti ja helposti positiivisen psykologian maailmaan, josta ammennat sekä omaan elämääsi että säteilet ulkopuolelle. Matkalla saat tietää, mitä positiivinen psykologia on, minkälaisia osa-alueita siinä on ja miten voit tuoda sen osaksi omaa elämääsi. Voit käyttää kirjaa tehokkaasti apuna myös kasvatuksessa. Sen avulla opit, mikä on joukon voima, tunnistat vahvuuksia ja otat positiivisen pedagogiikan keinot käyttöön. Heräät myös miettimään omaa rooliasi työelämässä ja ymmärrät, mitä on kutsumustyö.

Kirja on ensimmäinen suomenkielinen teos, jossa tarkastellaan yleistajuisesti positiivisen psykologian monia näkökulmia suomalaisten huippuasiantuntijoiden voimin.

Kirjaan kirjoittavien asiantuntijoiden joukko on vakuuttava: Jari Hakanen, Jaakko Hilppö, Risto Hotulainen, Lauri Järvilehto, Kristiina Kumpulainen, Emilia Lahti, Kristiina Lappalainen, Juhani E. Lehto, Krisse Lipponen, Lasse Lipponen, Frank Martela, Anna Mikkola, Jukka Mäkelä, Markku Niemivirta, Markku Ojanen, Anne Birgitta Pessi, Antti Rajala, Nina Sajaniemi, Katariina Salmela-Aro, Erkko Sointu, Vappu Taipale, Anna Tapola, Heta Tuominen-Soini ja Lotta Uusitalo-Malmivaara. Kirjan esipuheen on kirjoittanut filosofi Esa Saarinen.

  • 2. painos, 2015
  • ISBN 978-952-451-632-7
  • Sidottu, 381 sivua
  • Tilausnumero 100049576

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.