Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Röyhkeyskoulu
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 35,00 €
JÄSENELLE 29,80 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2019
  • ISBN 978-952-451-888-8
  • Sidottu, 271 sivua
  • Tilausnumero 100067286

Jenni Janakka

Röyhkeyskoulu

Miten olla enemmän oman elämänsä kuski kuin kyytiläinen? Miten oma paikka otetaan itseä ja muita kunnioittaen, ei toisten kustannuksella tai heitä talloen?

"Röyhkee, miksi ei rohkee?

Miksi Röyhkeyskoulu? Miksi röyhkee? Eikö röyhkee ihminen ole sellainen ikävä ihminen?

Ensinnäkin Rohkeuskoulu kuulostaa omaan korvaani ärsyttävältä tsemppi-ryhmältä, joka kannustaa jäseniään toimimaan vaikka kompotenssia ei olisikaan. Röyhkeys on toki provokatiivisempi, ja se on yksi syy miksi pidän siitä.

Itsensä ja omien siirtojen epäily aiheuttaa jopa toimimattomuutta. Tiedetään, mitä pitäisi tehdä, miten voisi toimia ja mitä osaisi, mutta siitä huolimatta jätetään tekemättä. Keksin arkailuun lääkkeeksi röyhkeyden.

Röyhkee. Mitä jos sittenkin toimisi? Mitä jos sittenkin tekisi? Antaisi mahdollisuuden onnistumiselle."


- Ote kolumnisti, puhetaiteilija, Hyvät ja huonot uutiset -tv-ohjelman käsikirjoittaja sekä Röyhkeyskoulun kirjoittaja Jenni Janakan blogikirjoituksesta Röyhkee, miksi ei rohkee?.

Itsensä ja muiden vähättely ei pue ketään. Röyhkeyskoulussa opit ilmaisemaan itseäsi ja mielipiteitäsi vahvasti ja häpeilemättä.

Röyhkeyskoulu pureutuu raikkaasti siihen, miten minäkuva rakentuu. Se opettaa sinut näkemään oman osaamisesi ja luottamaan itseesi. Olemme muutakin kuin stereotyyppiset lokeromme, joihin tungemme itsemme ja toisemme turhia kyseenalaistamatta.


Jenni Janakka on kirjoittaja, kolumnisti ja puhetaiteilija. Hän on aloittanut uransa näyttelijänä ja sitä kautta tutustunut stereotypioihin ja niihin erilaisiin rooleihin, joita kukin voi elämässään kohdata. Kiinnostus tiedettä kohtaan vei Jennin käsikirjoittamaan huippusuosittua Hyvät ja huonot uutiset -tv-ohjelmaa. Röyhkeyskoulu syntyi syksyllä 2017 ja sai heti osakseen suurta kiinnostusta. Janakka on järjestänyt useita Röyhkeyskouluja eri puolella Suomea, ja jokainen niistä on ollut viimeistä penkkiä myöten täynnä.

  • 1. painos, 2019
  • ISBN 978-952-451-888-8
  • Sidottu, 271 sivua
  • Tilausnumero 100067286

Arvostelut kirjasta Röyhkeyskoulu

Pistää ajattelemaan

Kirja auttaa pohtimaan mm. liiallista nöyryyttä ja opittua itsensä vähättelyä. Kirjoittajan suorasukaiset pohdinnat tuntui aluksi erikoiselta lukijan kannalta, mutta aika pian siihen rakenteeseen tottui.

- AL

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.