Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Lapsen ja nuoren tunne-elämän tukeminen, haastavien tunteiden kohtaaminen ja itsetunnon vahvistaminen
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 31,90 €
JÄSENELLE 28,70 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2023
  • ISBN 978-952-68930-8-2
  • Nidottu
  • Tilausnumero 100088126

Jaana Kiviluote

Lapsen ja nuoren tunne-elämän tukeminen, haastavien tunteiden kohtaaminen ja itsetunnon vahvistaminen

Opas vanhemmille ja kasvattajille

Tämä tiivis opaskirjanen lapsen ja nuoren tunne-elämän tukemisesta, haastavien tunteiden kohtaamisesta ja itsetunnon vahvistamisesta on syntynyt lukuisten vanhempien toiveesta. Monet heistä ovat toivoneet voivansa vielä vanhempainillan luentoni jälkeen kotona palata tärkeiksi kokemiinsa asioihin omien lastensa kanssa.

Oppaassa esitetyt asiat perustuvat tutkimustietoon. Toivon, että konkreettisten esimerkkien avulla saat omaan arkeesi ja kasvatustehtävääsi vinkkejä ja keinoja, miten kohdata ja olla vuorovaikutuksessa lasten ja nuorten kanssa rakentavasti, aidosti ja arvostavasti.

Opas on tarkoitettu vanhemmille, isovanhemmille sekä kaikille lasten ja nuorten parissa työskenteleville sekä tunne-elämän tasapainoisen kehityksen vahvistamisesta kiinnostuneille.

Toivon sinulle hyviä lukuhetkiä ja onnistumisen kokemuksia.
Voimia ja jaksamista tärkeään kasvatustehtävääsi!

Jaana Kiviluote on koulutukseltaan kasvatustieteen tohtori ja erityisluokanopettaja. Hän on toiminut noin 30 vuoden ajan opetustehtävissä, mm. luokanopettajana, laaja-alaisena erityisopettajana sekä erityisluokanopettajana, etenkin tunne-elämän ja käyttäytymisen haasteita omaavien lasten ja nuorten parissa.

Kiviluote tutki väitöstutkimuksessaan (Hintikka, 2016) 8-13 -vuotiaiden oppilaiden tunne- ja itsesäätelytaitojen kehittymistä Aggression portaat -opetusohjelman avulla. Lisäksi hänellä on lähes kymmenen vuoden kokemus tunnetaitojen opettamisesta kyseisen opetusohjelman avulla. Kiviluotteella on kokemusta myös lastensuojelusta työskenneltyään erityistason lastenkodissa.

Kiviluote on kouluttanut jo pitkään eri aluehallintovirastojen, kuntien, koulujen ja yhteisöjen tilaamissa koulutuksissa sekä omissa koulutuksissaan perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen henkilöstöä. Lisäksi hän on suosittu vanhempainiltojen luennoitsija. Palaute koulutuksista ja luennoista on ollut kiittävää.

  • 2023
  • ISBN 978-952-68930-8-2
  • Nidottu
  • Tilausnumero 100088126

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.