Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Prinsessa Rämäpää ja riitataika
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 25,00 €
JÄSENELLE 22,50 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2021
  • ISBN 9789520422097
  • Sidottu, 35 sivua
  • Tilausnumero 100080920

Elina Hirvonen

Prinsessa Rämäpää ja riitataika

Mikä taika auttaa kun vanhemmilla ei ole tarpeeksi omaa aikaa?

Kekseliäällä Prinsessa Rämäpäällä on ratkaisu joka ongelmaan!

Kun äiti näyttää punasilmäiseltä pandalta ja isä vihaiselta peikolta ja he tiuskivat toisilleen turhaan, on Rämäpään taikojen ja Onnin oivallusten vuoro. Ratkaisu on maailman hienoin PUSSAUSKOPPI.

Teidän pitää mennä sinne pussaamaan. Sitten te rakastatte taas. Ettekä enää riitele. Eikä meidän tarvitse muuttaa Kukan luo.

Elina Hirvosen ja Mervi Lindmanin oivaltavien ja hauskojen Prinsessa Rämäpää-kirjojen aiheet nousevat suoraan lapsiperheiden arjesta, joka voi välillä olla täynnä kiirettä, kiukkua, väärinymmärryksiä. Mutta samaan aikaan se on myös täynnä uusia ideoita, lämpöä ja käytännönläheistä taikuutta.

Tykkäsin tarinasta ja Mervi Lindmanin kuvitus on kyllä erityisen kiva! Jennijohanna 7.9.2019 Goodreads

Ihana, ihana kirja eskarin aloituksesta, jännityksestä ja pissahädästä. Kuvitus on mainio. Janika Puolitaival 27.10.2019 Goodreads

Mervi Lindmanin kuvitus elävöittää ihanasti Elina Hirvosen Prinsessa Rämäpäätä. Prinsessa Rämäpää on kuopuksemme suurimpia sankareita Pikku Myyn ja Prinsessa Pikkiriikin ohella. Lienee sanomattakin selvää, että kuopus toivoo uutta Prinsessa Rämäpää -kirjaa julkaistavaksi heti. Näitä pitää kuulemma saada lisää. Lusitarius 17.8.2019 Goodreads

Prinsessa Rämäpää ja vessasanat -kirja (Tammi 2019) jatkaa Elina Hirvosen kirjoittamaa Rämäpää-nimisestä tytöstä kertovaa kirjasarjaa hykerryttävällä tavalla - ovathan kirjan aiheena nimenkin mukaisesti vessasanat ja -jutut. Toisaalta, lapsia naurattavien vessasanojen lisäksi kirjassa käsitellään oikeasti aiheita, jotka mietityttävät varmasti monia pieniä esikoulu- ja koululaisia, mutta joista lastenkirjallisuudessa ei juuri ole puhuttu. https://luetaankotama.blogspot.com/2019/08/prinsessa-ramapaa-ja-vessasanat.html

Elina Hirvonen on arvostettu kirjailija, toimittaja ja elokuvantekijä. Hän kirjoittaa niin aikuisille kuin lapsillekin. Prinsessa Rämäpää ja riitataika on kolmas Rämäpäästä ja hänen perheestään kertova kuvakirja.

Mervi Lindman on kuvittaja, jonka kuvissa on huumoria, lämpöä ja tunteiden voimaa. Hän tavoittaa kuviinsa lapsuuden taikamaailman ja arjen ihmeet. Lindmanin sydäntä lähellä on lasta puhutteleva ja samalla aikuista viihdyttävä kuvakerronta.

  • 2021
  • ISBN 9789520422097
  • Sidottu, 35 sivua
  • Tilausnumero 100080920

Arvostelut kirjasta Prinsessa Rämäpää ja riitataika

Hauska myös aikuiselle!

Humoristinen kirja, jota lapset kuunteli innolla. Hauskat kuvat elävöittää tarinaa pienine yksityiskohtineen.

- Susanna

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.