Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Kivijätin kosto
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 29,00 €
JÄSENELLE 24,70 €
Ostoskorissa 0 kpl

David O'Connell

Kivijätin kosto

Palaa Hämäränhyssyn mystiseen ja makeaan maailmaan!

On hankalaa olla samaan aikaan sekä kummituistöiden tekijä, karkkitehtaan omistaja että aivan tavallinen poika. Joten kun Archie kuulee muinaisesta loitsukirjasta, hän tietää heti sen olevan täydellinen opus auttamaan häntä. Päästäkseen kirjaan käsiksi Archien on kuitenkin löydettävä kadonnut avain ja avattava salainen tunneli. Avain on kaiken lisäksi jaettu neljään osaan, joista jokaisella on oma maaginen vartijansa — eivätkä he aio luovuttaa osasiaan helpolla!

Samalla Archie alkaa kuulla jättiläismäistä ääntä, jota kukaan muu ei tunnu kuulevan. Kuka oikein jylisee hänen korvaansa, ja miten tämä liittyy loitsukirjaan, jota Archie niin kovasti havittelee?

Kivijätin kosto päättää herkullisen Hämäränhyssyn mysteerit -sarjan, joka on täynnä outoja johtolankoja, erikoisia olentoja, pahansuopia sukulaisia ja kasoittain makeisia. Sarjaa on käännetty seitsemälle kielelle, ja Isossa-Britanniassa ensimmäistä kirjaa on myyty yli 18 000 kappaletta. Kirjan kuvituksesta vastaa Claire Powell.

David O’Connell on kirjailija ja kuvittaja Lontoosta. Hän pitää tarinoista, joissa on taikuutta ja hirviöitä — erityisesti, jos nämä ovat hassuja hirviöitä. Hänen lempimakeisiaan ovat kirpeät kolapullot.

Claire Powell on lontoolainen kuvittaja ja suunnittelija. Hän on työskennellyt useiden isojen televisio- ja elokuvayhtiöiden kanssa, kuten Nickelodeon, CBBC ja DreamWorks.

Suomentaja: Annukka Kolehmainen

Suositusikä 7+

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.