Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Hammastohtori ja hämärä juoni
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 29,00 €
JÄSENELLE 24,70 €
Ostoskorissa 0 kpl

David O'Connell

Hammastohtori ja hämärä juoni

Täydellinen kirja oman elämänsä salapoliiseille ja herkullisen jännityksen ystäville!

Archie oli suunnitellut viettävänsä leppoisan kesän Hämäränhyssyn kaupungissa — piknikejä järven rannalla, kummitusten jahtaamista hämyisässä kartanossa ja tietenkin uusien makeisten testaamista ikiomassa karkkitehtaassa. Mutta suunnitelmat muuttuvat, kun kaupungin kuuluisa Eriskummapuu on vaarassa kuolla.

Puun pelastaminen osoittautuu yllättävän kinkkiseksi. Tilanne vaikeutuu entisestään, kun Hämäränhyssy saa uuden luihun hammaslääkärin, jonka puuhat sekoittavat koko kaupungin. Yhtäkkiä Archien kesä ei olekaan enää pelkkää hattaramaista unelmaa vaan se alkaa muistuttaa suussa räjähtävää salmiakkipommia.

Kirja jatkaa mielikuvituksellista Hämäränhyssyn mysteerit -sarjaa, joka on täynnä outoja johtolankoja, erikoisia olentoja, pahansuopia sukulaisia ja kasoittain makeisia. Sarjaa on käännetty seitsemälle kielelle, ja Isossa-Britanniassa ensimmäistä kirjaa on myyty yli 18 000 kappaletta.

Suositusikä 7+

David O’Connell on kirjailija ja kuvittaja Lontoosta. Hän pitää tarinoista, joissa on taikuutta ja hirviöitä — erityisesti jos nämä ovat hassuja hirviöitä. Hänen lempimakeisiaan ovat kirpeät kolapullot.

Claire Powell on lontoolainen kuvittaja ja suunnittelija. Hän on työskennellyt useiden isojen televisio- ja elokuvayhtiöiden kanssa, kuten Nickelodeon, CBBC ja DreamWorks.

Alkuperäisteos: The Dundoodle Mysteries — The Dentist of Darkness
Kuvittaja: Claire Powell
Suomentaja: Annukka Kolehmainen

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.