Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Ben Furman & lasten haasteet taidoiksi
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 36,00 €
JÄSENELLE 32,40 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2023
  • ISBN 9789523840881
  • Sidottu, 213 sivua
  • Tilausnumero 100086979

Ben Furman

Ben Furman & lasten haasteet taidoiksi

Jos lapsella on ongelmia, muunna ne taidoiksi, jotka hän voi oppia.Raikas ja uudenlainen lähestymistapa lasten kasvun tukemiseen ja haasteiden ratkaisemiseen.

Ben Furman on kirjoittanut kauan odotetun oppaan kaikille vanhemmille ja lasten kasvattajille. Hän perehdyttää kirjassaan lukijan taitolähtöiseen kasvatukselliseen lähestymistapaan, jonka avulla voidaan tukea eri ikäisten lasten kasvua ja auttaa heitä voittamaan niin pieniä kuin isompiakin kehityksen haasteita.

Taitolähtöisyys on käänteentekevä kasvatusmenetelmä. Se ei syyllistä kasvattajia, vaan antaa heidän käteensä toimivat avaimet, joiden avulla voi saada lapset innostumaan taitojen oppimisesta ja haasteiden voittamisesta.

Taitolähtöisyys ei ole kaavamainen, askel askeleelta etenevä toimintamalli, jota täytyy noudattaa orjallisesti. Se on pikemminkin hyviksi havaittujen ajattelu- ja toimintatapojen kollaasi, joka auttaa kasvattajia keskustelemaan lasten kanssa tavalla, joka herättää toivoa, edistää aikuisen ja lapsen välistä yhteistyötä sekä saa lapsen kiinnostumaan omien haasteidensa voittamisesta.

Kirja on kirjoitettu lasten vanhemmille, mutta siinä kuvattu lähestymistapa sopii kaikille kasvattajille. Kirjan runsaslukuiset tarinat ja tapausselostukset tekevät siitä kiehtovan lukukokemuksen, joka inspiroi lukijaa toteuttamaan kirjan ideoita lasten kanssa saman tien.

Tutustuttuasi taitolähtöiseen lähestymistapaan, olet todennäköisesti ymmärtänyt, että kyseessä ei ole mikään orjallisesti noudatettava lastenkasvatuksen menetelmä, vaan silmälasit, joiden läpi katsoessa ihmiset näyttäytyvät toisin. Kun nämä silmälasit ovat nenällämme, emme näe ympärillämme runsaslukuista joukkoa vioista ja ongelmista kärsiviä ihmisiä, vaan kanssaihmisiä, jotka voivat voittaa elämässään kohtaamansa haasteen opettelemalla jonkin taidon muiden ihmisten avulla ja tuella.

Ben Furman on kansainvälisesti arvostettu psykiatrian erikoislääkäri, ratkaisukeskeisen terapian ja psykologian opettaja ja kirjailija. Hän on luennoinut ja opettanut kymmenissä eri maissa eri puolilla maailmaa ja hänen kirjoja on käännetty 25 eri kielelle. www.benfurman.com  • 2023
  • ISBN 9789523840881
  • Sidottu, 213 sivua
  • Tilausnumero 100086979

Arvostelut kirjasta Ben Furman & lasten haasteet taidoiksi

Muksuoppi päivitetty onnistuneesti tähän päivään. Hieno kirja, johon työssä tulee toistuvasti palattua

- Tuija

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.