Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Perhejoogakortit (sis. opaskirjan)
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 42,00 €
JÄSENELLE 37,80 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2022
  • Tilausnumero 100086937

Anne SlåenNiki Strbian (kuv.)

Perhejoogakortit (sis. opaskirjan)

Tue tunne- ja vuorovaikutustaitoja kehollisten harjoitusten avulla!

Perhejoogakorttien avulla luot suoritusvapaan liikkumisen ja lempeän läsnäolon hetkiä lapsille, nuorille ja aikuisille. Korttien harjoitukset vahvistavat kehotietoisuutta — supervoimaa, joka auttaa meitä tuntemaan kehomielemme, pitämään siitä huolta ja toimimaan joustavasti toisten kanssa.

Perhejoogakortit sisältävät 50 jooga- ja mindfulness-harjoitusta kaikenikäisille kehomielille. Opaskirja sisältää tietoa kehotietoisuutta vahvistavista harjoituksista sekä valmiiden joogahetkien suunnitelmia. Korttien harjoitukset on jaettu viiteen kategoriaan: liike, läsnäolo, hengitys, lempeys ja rentoutus. Mukana on myös Oivallus-kortteja, jotka kannustavat keskustelemaan kehomielen hyvinvoinnista.

Korttien harjoitukset soveltuvat eri-ikäisten lasten ja nuorten ryhmien käyttöön sekä yksilö- ja perhetyöhön lasten ja nuorten parissa. Harjoitukset ovat helppoja ja saavutettavia, ja voitte valita niistä teille kulloinkin sopivat.

Perhejoogakorttien harjoitukset on kirjoittanut lasten ja nuorten joogan opettajakouluttaja Anne Slåen. Anne on Suomen ensimmäisen Yoga Alliancelle rekisteröidyn lasten joogakoulu Perhejoogan perustaja, luokanopettajaopiskelija (kasvatuspsykologia), traumainformoituun joogaan perehtynyt joogaopettaja ja Mindfulness-ohjaaja CFM. Aikaisemmalta akateemiselta koulutukseltaan Anne on oikeustieteen maisteri.

Korttien valokuvat on ottanut Niki Strbian. Visuaalisen ilmeen on suunnitellut Aino Nieminen. Kortit ovat kokonaan kotimaista tuotantoa.

Korttien ja opaskirjan mitat: 120 x 170mm

- Mukana on parin kanssa tehtäviä kaverijoogaharjoituksia sekä ryhmässä tehtäviä harjoituksia. Harjoituksia voi myös tehdä yksin.

- Harjoitusten tekemiseen ette tarvitse erityisiä välineitä.

- Harjoituksia voi tehdä myös ulkona.

- Kortit sisältävät 50 yhdisteltävää harjoitusta.

- Opaskirjassa on tietoa kehomielen toiminnasta ja kehollisista harjoituksista, valmiita joogahetkien suunnitelmia sekä harjoituspäiväkirjan pohja.

- Opaskirjasta löydät myös onnistuneen perhejoogahetken vinkit lapselle ja aikuiselle.

- Jokaisessa kortissa on ohjeita ja tietoa sisältävä leikkisä loru, tekstimuotoinen ohjeistus sekä mindfulness-pohjaisia kysymyksiä.

- Kortit ovat reilunkokoiset 12 x 17 cm. Sekä korteissa että kotelossa on mattapintainen suojakalvo.

- Kortit on painettu suomalaisessa perheyrityksessä.

  • 2022
  • Tilausnumero 100086937

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.