Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Myötätunnon mullistava voima
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
TARJOUS 11,90 €
Hinta voimassa 17.12.2023 asti Normaalihinta 45,00 € Normaali jäsenhinta 38,00 € Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2017
  • ISBN 978-952-451-779-9
  • Sidottu, 317 sivua
  • Tilausnumero 176958617

Anne Birgitta PessiFrank MartelaMiia Paakkanen (toim.)

Myötätunnon mullistava voima

Varhaiskasvatuksen ammattilaisena valat myötätunnon kehittymisen peruskiviä lähes päivittäin. Toisten huomioiminen kietoutuu säännöllisesti arkeesi heti aamun ensimmäisistä hetkistä lähtien. Sinun kuuluu huomata, kuka on jäämässä ryhmän ulkopuolelle, kuka kenties tarvitsee tukea leikkiin mukaan pääsemiseksi, ketä pitäisi hädän, pelon tai surun hetkellä lohdutella ja ketä vihan puuskassa rauhoitella.

Pienet ja suuret epämukavuuden hetket ovat kiinteä osa lapsiryhmän toimintaa, ja niihin vastaaminen on aikuisen työtä päiväkotiryhmässä. Sen lisäksi, että tarvitset myötätuntoa työssäsi, tulisi myös lapsia rohkaista ja osallistaa empatian ilmaisemiseen sekä myötätuntotekoihin.

Myötätunnossa on kyse arkisesta asiasta, jolla on suuri, mullistava voima. Tämän kirjan tavoitteena on edistää myötätuntoisuutta elämässä ja erityisesti työorganisaatioissa tarjoamalla näkökulmia myötätuntoa koskevan tieteellisen tutkimuksen pohjalta. Kirjassa avataan myötätunnon yhteyksiä niin terveyteen, luovuuteen, merkityksellisyyteen kuin psykologiseen turvaan. Siinä myös esitellään, miten luonteenvahvuuksia, palvelevaa johtamista tai vapaaehtoistoimintaa voidaan käyttää myötätunnon edistämisessä.

Teos toimii käsikirjana, jonka avulla voit syventää omaa ymmärrystäsi ihmisluonteesta ja myötätunnon perusolemuksesta. Kirjan avulla voit edistää myötätuntoa omalla työpaikallasi, olitpa sitten työntekijä, esimies tai muu työyhteisöön vaikuttaja. Käytännön näkökulmat sopivat erinomaisesti myös työelämän ulkopuolella myötätunnon ja -innon sekä itsemyötätunnon edistämiseen.

  • 1. painos, 2017
  • ISBN 978-952-451-779-9
  • Sidottu, 317 sivua
  • Tilausnumero 176958617

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.