Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Pingviinien paraati - magneettinen peli
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 17,00 €
JÄSENELLE 15,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2020
  • peli
  • Tilausnumero 100083558

Pingviinien paraati - magneettinen peli

Pingviinit huomio! Pingviinit asento! SmartGames Pingviinien paraati on ihastuttava peli, jossa yritetään saada pingviinejä jonoon tai riviin!

SmartGames Pingviinien paraati -logiikkapelissä pingviinit ovat lähdössä paraatiin ja tarvitsevat sinun apuasi! Paraatia varten pingviinien on järjestäydyttävä jonoon tai riviin. Valitse haaste ja aseta haasteessa näkyvät palat omille paikoilleen. Etsi sen jälkeen paikat lopuille paloille niin, että pingviinit ovat joko pysty- tai vaakarivissä. Välillä paraatiin lähdetään myös vinoriviin asettuen! Onnistuitko? Jokaiseen haasteeseen on vain yksi oikea ratkaisu.

Tässä magneettisessa pelissä on 48 hauskaa ja opettavaista haastetta. SmartGames Pingviinien paraati on loistava älypeli lapsille ja aikuisille! SmartGames matkapelien palat ovat magneettisia, joten ne pysyvät helposti kiinni pelilaudassa ja tallella.

SmartGames Pingviinien paraati on hauska ja mielenkiintoinen logiikkapeli, joka kehittää loogista ajattelua. Peli kehittää loistavasti myös keskittymiskykyä ja on erinomainen oppimispeli kouluikäisille ja kouluikää lähestyville lapsille. Tehtäviä ratkaistessa hahmotuskyky ja ongelmanratkaisutaidot saavat harjoitusta.

- Ikäsuositus: yli 5-vuotiaille.
- 48 haastetta helposta vaikeaan.
- Sisältö: kätevä, kirjanmuotoinen pelilauta, jossa haastevihko ratkaisuineen ja peliohjeet sekä neljä magneettista pingviinipalaa ja kaksi magneettista valkoista palaa.

  • 2020
  • peli
  • Tilausnumero 100083558

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.