Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Ravi raivostuu
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 25,00 €
JÄSENELLE 21,30 €
Ostoskorissa 0 kpl

Tom Percival

Ravi raivostuu

Ravi on sisaruksista pienin ja kiukustuu yleensä vain harvoin. Eräänä epäonnisena päivänä Ravi kuitenkin raivostuu niin kovasti, että hänen sisäinen tiikerinsä pääsee valloilleen.

Tiikerinä olo on aluksi hurjan hauskaa — räyhäävät tiikerit voivat tehdä mitä tahansa! Mutta onko äänekäs, muriseva ja muita pelotteleva tiikeri kuitenkaan lopulta sellainen, joka Ravi haluaa olla?

Ravi raivostuu on viisas ja mukaansatempaava kirja siitä, kuinka käsitellä ja ilmaista hankalalta tuntuvia tunteita. Kirja on täydellinen huonojen päivien pelastaja ja kiukunpuuskien laannuttaja.

Tänäkin iltana meillä kotona luetaan joku tämän kirjasarjan kirja iltasaduksi. Pienet, suuret tunteet - sarjaa ei voi kuin suositella! Sopisi hyvin musta myös esi- ja alkuopetukseen. Tunteita purettu auki yksinkertaisesti ja selkeästi niin että lapsen (ja aikuisen) on helppo samaistua ja saada tunteesta kiinni. Kuvitukset hienoja ja monikulttuurisuus otettu huomioon!
@sonjaopena Instagramissa

Tom Percival on kirjailija, taiteilija, videotuottaja ja muusikko, joka sekä kirjoittaa että kuvittaa lastenkirjansa. Hän on julkaissut useita palkittuja teoksia.

Pienet, suuret tunteet -sarjaa on käännetty 20 kielelle. Sarjan kirjat ovat voimauttavia ja samaistuttavia niin lapselle kuin aikuiselle. Niiden avulla lapsen kanssa on helppo käydä keskusteluja tunnetaidoista, hyvinvoinnista ja itsetunnosta.

Suositusikä 3+

Alkuperäisteos: Ravi's Roar
Suomentaja: Raija Rintamäki

Arvostelut kirjasta Ravi raivostuu

Kaikkinensa hyvä

Oikeastaan kaikki Tom Percivalin tämän kirjasarjan kirjat ovat hyviä. Meidän lapset tykkäsivät erityisesti tästä Ravi raivostuu -kirjasta.

- Eemeli

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.