Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Magneettinen tunnepeli
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 35,00 €
JÄSENTARJOUS 31,50 €
Normaali jäsenhinta 32,00 € Ostoskorissa 0 kpl
 • 2020
 • ISBN 3700217380380
 • peli
 • Tilausnumero 154680541

 • Suositusikä: 2+

Magneettinen tunnepeli

"Pienemmille lapsille on tarjolla vähemmän tunnemateriaalia, joten on hienoa että tällainen pienille suunnattu peli on tehty! Pelin ikäsuositus on 2-5 vuotta. Selkeät kuvat ja pelin idea sopivat mielestäni hyvin myös, jos lapsella on kielenkehityksessä haasteita. Silloinkin (tai varsinkin silloin) tunteista juttelu on todella tärkeää, ja tätä peliä voi käyttää siinä hyvänä apuna."
lapsentunteet.fi


Tutustutaan tunnetaitoihin


Janod Magneettinen tunnepeli on loistava väline tunnetaitojen harjoitteluun. Tunne- ja vuorovaikutustaidot luovat pohjan sosiaalisille taidoille ja mm. hyville kaverisuhteille. Lapsen kanssa tunnetaitoja voi harjoitella monella tavalla. Harjoitteluun liittyy tunteiden tunnistaminen, nimeäminen ja tunteiden ymmärtäminen. Magneettinen tunnepeli on monipuolinen väline näiden tärkeiden taitojen harjoitteluun. Tunnetaitojen harjoittelu auttaa lasta ilmaisemaan paremmin itseään sekä tunnistamaan ja siten säätelemään omia tunteitaan. Hyvät tunnetaidot auttavat lasta selviytymään erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Tunnetaidot edistävät empatiaa ja myötäelämistä. Nämä taidot edesauttavat hyvien sosiaalisten taitojen kehittymisessä ja kaverisuhteiden muodostamisessa ja ylläpitämisessä. Tunnetaitojen harjoittelu on hyödyksi kaikille lapsille ja ne kehittyvät yksilöllisesti iän myötä.

Janod Magneettinen tunnepeli sisältää pelilaudan, 27 magneettiosaa ja 20 kaksipuolista korttia. Korttien toisella puolella on kuvattu arkipäiväisiä tilanteita, joihin liittyy jokin tunne. Kortin toisella puolella on kuvattuna ilme ja tunnetta kuvaavia symboleita.

Lue Magneettisen tunnepelin suomenkieliset peliohjeet täältä.

Tunnepeli tunnetaitojen harjoitteluun

Pelin kulku: Aikuinen esittää lapselle kortin, jossa on tilannekuva. Yhdessä pohditaan mitä kuvassa tapahtuu ja minkälaisia tuntemuksia kuvan tilanne aiheuttaa kuvan lapsessa: ”Lapsi on äidin sylissä. Ulkona salamoi ja ukkonen jyrisee. Miltä kuvan lapsesta mahtaa tuntua?” Lapsi valitsee magneettiosista hahmon ja tunnesymbolin, jotka hänen mielestään parhaiten kuvaavat kortin tunnetta. Tilannekortin kääntöpuolella on kuvattuna kyseinen tunne. Toki lapsen valitsema tunne voi olla eri, kuin kortissa kuvattu. Pelissä onkin tarkoitus keskustella, miksi lapsi valitsi juuri sen hahmon, jonka hän valitsi. Aikuinen voi ohjata lasta lisäkysymyksillä ja kuvailulla. Pelipakkauksen kannessa on peili, jonka avulla myös lapsi voi kokeilla miltä kyseinen tunne näyttää omilla kasvoilla.

Janod Magneettinen tunnepeli on hyvä väline myös lapsen ja aikuisen välisen vuorovaikutuksen tukemiseen.

Ikäsuositus: 2-5-vuotiaille.
Alustan mitat: 24 x 24 x 1 cm.
Pakkauksen mitat: 32 x 32 x 4 cm.

 • 2020
 • ISBN 3700217380380
 • peli
 • Tilausnumero 154680541

 • Suositusikä: 2+

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

 • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.