Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Hyviä tarjouksia LÖYTÖNURKASTA
Pienet tuetut askeleet
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 43,00 €
JÄSENELLE 37,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2022
  • ISBN 978-952-370-314-8
  • Sidottu, 307 sivua
  • Tilausnumero 153183793

Noora HeiskanenMarja Syrjämäki (toim.)

Pienet tuetut askeleet

Varhaiskasvatuksen uudistuva tuki ja kehittyvät käytännöt

PALJOUSALENNUS VUODEN 2022 LOPPUUN ASTI
5—19 kpl 39 €
20 kpl tai yli 35 €

Jäsenille
Yli 5 kpl 29 € LIITY

Uudistuvan varhaiskasvatuslain mukaan lapsella on oikeus saada tukea välittömästi tuen tarpeen ilmettyä yleisenä, tehostettuna tai erityisenä tukena. Tämä kirja on nyt TODELLA ajankohtainen.

Lue artikkeli: Lapsen oikeus tukeen ei saisi koskaan olla onnen varassa

Toimiva tuki on lapsen oikeus. Toteutuakseen tuki edellyttää osaamista, sitoutumista ja toimivia rakenteita. Varhaiskasvatuksen tukiuudistuksen tavoitteena on tarjota ammattilaisille selkeät toimintamallit, joiden avulla jokainen lapsi saa tarvitsemansa tuen.

Tässä teoksessa tarkastellaan tutkimusperustaisesti ja käytännönläheisesti tuen uudistuvia käytäntöjä. Kirjoittajat paneutuvat niin säädösperustaan, tuen suunnittelun ja päätöksenteon prosesseihin kuin tuen konkreettiseen toteuttamiseen lapsen arjessa. Kirjassa käsitellään myös muita lapselle tarjottavan tuen keskeisiä rakennuspalikoita, kuten yhteistyön kysymyksiä, tuen ja inkluusion johtamista ja yhteisen vastuunoton merkitystä.

Kirjan keskeinen teema on toimintakulttuurin ja tukeen liittyvien toimintatapojen kehittäminen pitkäjänteisenä prosessina. Teos on suunnattu niin varhaiskasvatuksen ammattilaisille, alan opiskelijoille kuin koulutuksen järjestäjille.

Noora Heiskanen (KT, VEO) toimii erityispedagogiikan yliopistotutkijana Itä-Suomen yliopistossa. Noora on toiminut opetustehtävissä varhaiskasvatuksessa, toisella asteella ja yliopistossa sekä varhaiskasvatuksen ammattilaisten kouluttajana.

Marja Syrjämäki (KT, VEO) työskentelee erityispedagogiikan yliopistonlehtorina Itä-Suomen yliopistossa. Marjalla on vuosien työkokemus varhaiskasvatuksen ja varhaiserityiskasvatuksen tehtävistä.

Muut kirjoittajat ovat alan tutkijoita ja kokeneita varhaiskasvatuksen ammattilaisia.

Tilaa työyhteisöllenne kirjan aihetta tukeva videokoulutus! Tutustu tästä kirjan toimittajien Varhaiskasvatuksen uudistuva tuki -videotallennekokonaisuuteen.

  • 1. painos, 2022
  • ISBN 978-952-370-314-8
  • Sidottu, 307 sivua
  • Tilausnumero 153183793

Arvostelut kirjasta Pienet tuetut askeleet

Kannattaa hankkia

Kirja avaa todella hyvin uuden Vasun ja kolmitasoisen tuen merkityksen ja siihen liittyvän lain

- Maarit

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.