Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Ammattikirjalöytöjä ONNISTUJAN ALEVIIKOILTA

Tätä mieltä kollegasi ovat jäsenyydestä Varhaiskasvatuksen Tietopalvelussa:


Olen Varhaiskasvatuksen Tietopalvelun jäsen, koska varhaiskasvattaja voi aina oppia uutta esimerkiksi lukemalla varhaiskasvatuksen tutkimuksia tai tutkimuksiin liittyvää kirjallisuutta. Kätevä Tietopalvelu vinkittää lukijoita uutuuksista ja tarjoaa muutenkin laajan kattauksen alan kirjallisuutta niin huviksi kuin hyödyksikin. Kausittain tarjottu kirja on ajankohtainen, ja vapaus ostaa tai olla ostamatta ei sido ketään liiaksi. Uuden luetun tiedon kautta into varhaiskasvatuksen kehittämiseen säilyy eikä ”vierivä kivi sammaloidu”!
•Petra Salomaa
Olen Varhaiskasvatuksen Tietopalvelun jäsen siksi, että sitä kautta saan tietoa ajankohtaisista kasvatukseen ja opetukseen liittyvästä kirjallisuudesta. Erityisopettajana sydäntäni lähellä on erityiskasvatukseen liittyvät asiat ja Varhaiskasvatuksen Tietopalvelun kautta saan myös tietoa uusimpiin tutkimuksiin pohjautuvasta kirjallisuudesta sekä toiminnallisiin opetusmenetelmiin liittyvistä materiaaleista. Ammattikirjallisuuden lukeminen on jokaisen opettajan velvollisuus, jotta pysyy jatkuvasti kehittyvän kasvatuksen ja opetuksen maailmassa mukana.
•Anne PaalanenJatkuvan muutoksen myllerryksessä erityisesti esimiehen on tärkeää pysyä ajan hermoilla voidakseen kannustaa, innostaa ja motivoida
henkilöstöä yhä parempiin tuloksiin kasvatustyössä. Varhaiskasvatuksen Tietopalvelu tarjoaa ajankohtaista kirjallisuutta laaja-alaisesti varhaiskasvatuksen eri osaalueilta, tämä on oiva keino päivittää omaa osaamistaan ja ammatillisuuttaan. Tuoreen kirjallisuuden lukeminen auttaa ainakin itseäni jaksamaan työssäni paremmin sekä motivoi jatkuvassa muutoksessa.
•Mirva Ritari, Varhaiskasvatuksen aluevastaava, AkaaTuoreena lastentarhanopettajana löydän Varhaiskasvatuksen Tietopalvelusta laajan valikoiman mielenkiintoisia ja ajankohtaisia ammattikirjoja — ja materiaaleja, jotka sekä inspiroivat ja monipuolistavat suunnittelua että antavat ajatteluun uusia näkökulmia. Monipuolisten tuotekuvausten ansiosta kirjoja ja materiaaleja on helppo valita ja myös tilaaminen onnistuu helposti. Varhaiskasvatuksen Tietopalvelun jäsenenä koen olevani ammatillisesti ajanhermolla!
•Niina PousiOlen Varhaiskasvatuksen Tietopalvelun jäsen, koska nautin osaamiseni kehittämisestä. Ajankohtainen alan kirjallisuus ja varhaiskasvatustoimintaa tehostavat menetelmät — kortit, kuvat sekä toimintavinkit — tulevat suoraan kotiini. Parasta parhautta! :)
•Essi HuhtalaLastentarhanopettajana haluan kehittyä ja kehittää jatkuvasti, ja siinä on ollut Varhaiskasvatuksen Tietopalvelulla merkittävä rooli.
Tietopalvelun kirjat ovat olleet laadukkaita ja ihailtavan ajankohtaisia — tuntuu, että kaikki uudet kirjat ovat ”juuri niitä mitä tarvitsen juuri nyt!”
•Susanna Gillberg”Varhaiskasvatus muuttuu koko ajan ja haluan pysyä muutoksessa mukana, ehkä jopa hiukan edellä ;) Koen saavani ajankohtaista tietoa Varhaiskasvatuksen Tietopalvelun ja kauden kirjojen kautta. Juurikin kollegani kävivät koulutuksessa, josta heille uutena tullut materiaali minulla on ollut työssäni käytössä jo monta vuotta! Tilasin sen Tietopalvelun kautta :) ”
•Anna Varjo


Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.