Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Kidijobin innostavat materiaalit varhaiskasvatukseen


KIDIJOBI sai alkunsa kahden varhaiskasvatuksen ammattilaisen kohdatessa työssään Espoon Varhaiskasvatuksessa vuonna 2019. Nopeasti Mirka (vasemmalla) ja Reetta (oikealla) huomasivat yhdistävinä tekijöinä innostuksen työhönsä ja loputtoman energian uuden oppimiseen. Yhdessä ideoiden siemenistä kehittyi liikeidea ja brändi KIDIJOBI, jossa kummankin vahvuudet, mielenkiinnonkohteet sekä osaaminen pääsevät valloilleen.

Kidijobin Missio on muotoutunut myös tuotteissa ja brändissä näkyväksi sloganiksi.

Innostu. Onnistu. Opi.

Se tiivistää sen asenteen ja suhteen työhön, jonka Kidijobilaiset kokevat onnistuneen oppimisprosessin lähtökohdaksi. Tämä suhtautumistapa pitää myös mielen joustavana ja antaa mahdollisuuden pienille iloille ja oppimishetkille arjessa. Niin lapset kuin aikuiset voivat lisätä oppimisen hetkiä jokaiseen päiväänsä.

Kidijobin Visio: Inspiroituneet ammattilaiset mahdollistavat laadukkaat oppimisen hetket. Missio vie kaikkia KIDIJOBIIN tutustuneita kohti tätä Visiota.

”Vahvuuteni on tunnistaa ja löytää yksilöllisiä oppimisratkaisuja lasten tarpeisiin ja kiinnostuksen kohteisiin. Intohimoni on ollut kehitellä toiminnallisia ja innostavia oppimateriaaleja yhteistyössä Oppi&Ilo:n kanssa. Työskentelen tällä hetkellä varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettajana Espoon kaupungilla. Innoittajana KIDIJOBI:n perustamiselle on mielenkiintoni oppimateriaalien sisällön tuottamiseen sekä bloggaaminen Konkreettista varhaiskasvatusta -sivustollani.”
Reetta Wirtanen

”Olen saanut työskennellä varhaiskasvatuksessa noin 25:n vuoden ajan. Vahvuuteni on luovuus ja joustavuus työssäni moninaisten ihmisten ja asioiden parissa. Olen kiinnostunut hyvinvoinnin lisäämisestä sekä osaamisen johtamisesta tulevaisuusnäköisesti ja ratkaisukeskeisesti. Tällä hetkellä toimin Helsingin kaupungilla päiväkodin johtajana.”
Mirka Raekoski

Tutustu Kidijobin sähköisiin tuotteisiin heidän nettisivuillaan

Saat KIDIJOBIN tuotteita painettuina tällä hetkellä YKSINOMAAN MEILTÄ:

JÄRJESTÄ: UUSIMMATNIMIHINTA

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.