Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Armollinen itsekuri
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 39,00 €
JÄSENELLE 33,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2013
  • ISBN 978-952-451-594-8
  • Nidottu, 182 sivua
  • Tilausnumero 100039104

Sirpa Palokari

Armollinen itsekuri

Ahdistutko, kun haaveiltu elämänmuutos ei koskaan tunnu toteutuvan?

Kärvisteletkö huonon omatunnon kanssa keskeneräisten projektien keskellä?

Vaanivatko kielteiset ajatukset, kun yrität jotakin uutta?

Yritätkö piiskata itsesi väkisin kohti asettamaasi tavoitetta?

LOPETA HETI ja anna vähän armoa itsellesi!

Tämän kirjan avulla löydät tahdonvoimasi.

Itsekuri — tuo henkinen piiskamme, joka valitettavan usein vie ihmiseltä loputkin halut yrittää. Armollinen itsekuri lähestyy aihetta ilman syyllistämistä.

Lempeällä, mutta jämäkällä otteella se kehottaa huolehtimaan itsestään sekä asettamaan omat rajat ulkoa päin tuleville vaatimuksille ja paineille. Se on vastakohta hampaat irvessä pakottamiselle, mutta se on myös vaatelias, sillä se ei hyväksy pimittämistä tai itselleen valehtelua.

Tässä voimaa antavassa kirjassa kysymys on ajattelutavan muuttamisesta, jonka avulla lähdetään etsimään motiivia ja oman näköistä tapaa tehdä asioita. Tahdonvoima ei ole geeneissä, vaan sitä voi opetella. Kirja tuo esille paitsi keinoja tahdonvoiman ja oman riippumattomuuden löytämiseen myös sen, mitä itsekuri on ja mistä sen puute johtuu. Teoksessa asiantuntijoiden näkemykset sekä tavallisten ihmisten kokemukset auttavat sinua hellittämään ja löytämään oman näköisesi elämän.

Kirja kaikkine ideoineen ja pohdintakysymyksineen on avartava ja innostava itsetuntemuksen väline, mutta tarjoaa myös ammattilaiselle vinkkejä, kuinka käsitellä asioita elämäänsä muutosta kaipaavien kanssa. Uudenlainen elämänote vaatii usein asiantuntijaa tai vertaistukea, ja tämä kirja antaa erinomaisia ajattelun välineitä esimerkiksi riippuvuuksien, vaikeiden ihmissuhteiden, mielen hyvinvoinnin ja haasteiden hoitamiseen.

Kirjailijan terveiset:
"-- muutosta on lähestyttävä silkkihanskoin. Itsensä piiskaamisen sijasta muutosta kohti on mentävä itseään armahtavalla asenteella. Kun omasta sisimmästä kumpuava tahdonvoima lisääntyy, ei enää tarvita ulkoapäin annettuja, ehdollistavia ja pelottelevia neuvoja tai terveysmarkkinoiden kauppaamia vippaskonsteja.

  • 1. painos, 2013
  • ISBN 978-952-451-594-8
  • Nidottu, 182 sivua
  • Tilausnumero 100039104

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.