Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Fanni-kirjapaketti
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana

Julia PöyhönenHeidi Livingston

Fanni-kirjapaketti

Sis. viisi Fanni-kirjaa

Fanni-sarjan kirjat tutustuttavat lapset tunnetaitoihin ja käytännön tunnesäätelykeinoihin askel askeleelta. Kirjat sopivat 4—7-vuotiaille.

Kirjapaketti sisältää:
1. Fanni ja suuri tunnemöykky
Tunteiden tunnistamisen ja nimeämisen harjoitteleminen

2. Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari
Tunnesäätelyn harjoitteleminen

3. Fanni ja rento laiskiainen
Stressin säätelyn ja rentoutumisen harjoitteleminen

4. Fanni ja levoton liikeri
Rauhoittumisen taitojen harjoitteleminen

5. Fanni ja liian jännittävä yö
Pelkojen voittamisen harjoitteleminen

Kaikissa sarjan kirjoissa on lämminhenkinen tarina lapsen kanssa luettavaksi, tunnetaidoista kertova osuus kasvattajalle ja vanhemmalle sekä harjoituksia lapsen kanssa tehtäväksi kodin arkeen ja päiväkotiin.

Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat perheiden tukemiseen erikoistuneita psykologeja, joiden motto on: luotettava psykologinen tieto kuuluu kaikille! He kouluttavat lapsiperheitä ja ammattilaisia lapsen kehitykseen ja vanhemmuuteen liittyvistä teemoista ja ovat saaneet laajasti kiitosta luomastaan käytännönläheisestä materiaalista tunne- ja sosiaalisten taitojen tueksi. Julia työskentelee perheiden parissa psykologina Helsingissä ja Heidi lasten terapeuttina Yhdysvalloissa.

Kirjojen ilmeikkään ja kiehtovan kuvituksen on tehnyt Linnea Bellamine.

Arvostelut kirjasta Fanni-kirjapaketti

Huippu tarinat ja kauniit kuvitukset

Fanni-kirjasarjassa käsitellään monia tunteita lasten tasolla. Kirjat ovat monipuolisia ja toimivat hyvin sekä tuokioiden pohjalla että pelkkänä tarinana. Osassa kirjoissa, kuten Fanni ja rento laiskiainen sekä Fanni ja levoton liikeri, on rentoutusharjoituksia tarinan sisällä, joita itse olen tykännyt lukea lepohetken aikana. Suositusikä on 4+, mutta tarinat sopeutuvat myös nuoremmille, sillä kauniit ja värikkäät kuvat vetoavat lapsia.

- Maija

Kirjojen kuvitukset ovat aivan yli-ihania! Kirjojen lopussa on paljon vinkkejä ja materiaalia, joita voi ottaa erillisenä tunnetuokionakin. Kirjat ja tehtävät herättävät paljon keskustelua lasten kanssa :)

- Sofianna

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.